Συνέχεια με το 3ο γύρο στο Time Attack Championship

- Advertisement -

Συνεχίζεται αύριο Κυριακή 8 Μαΐου το Time Attack Championship by EKO με τον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος στην  πίστα  της Achna Speedway και τη χορηγία των καυσίμων EKO Racing 98. Πολλές ομάδες  επιστρέφουν δυναμικά μετά την ανάπαυλα των Πασχαλινών διακοπών και ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος, αφού με τις επόμενες νίκες ευελπιστούν να κλειδώσουν το πρωτάθλημα στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Στη κατηγορία των αγωνιστικών R7 θα έχουμε καινούρια πρόσωπα και αυτοκίνητα και συνεπώς αυξημένο ενδιαφέρον. Ερωτηματικό παραμένει αν θα καταφέρει επιτέλους ο Μιχάλης Σοφοκλέους να σπάσει το ρεκόρ πίστας που μέχρι σήμερα κατέχει  ο Κύπρος Χριστοδούλου με το EVO 9 του. Στις υπόλοιπες κατηγορίες των αγωνιστικών συνεχίζονται οι κόντρες με αμείωτο ενδιαφέρον.

3rd Time attack

Στα πολιτικά, έχουμε την απίστευτη μάχη που μαίνεται στην κατηγορία Club Sprint ανάμεσα στους Χριστόφορο Χριστοφή, Λούκα Καρεκλά, Λούκα Χριστοφόρου και Κρίς Παπαγεωργίου με τους 4 οδηγούς να απέχουν ο ένας από τον άλλο μόλις μερικά δέκατα του δευτερολέπτου. Ο Λούκας Καρεκλάς θα δοκιμάσει με μια 3η σερί νίκη να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες του για τον τίτλο και οι υπόλοιποι κατεβαίνουν αποφασισμένοι να του χαρίσουν μια δύσκολη μέρα. Μεγάλο το ενδιαφέρον και στις υπόλοιπες  κατηγορίες και  αναμένονται νέες εκπλήξεις και ρεκόρ πίστας αφού με πολλές αλλαγές επιστρέφουν οι μονομάχοι για το τίτλο.

Τέλος τα Κλασσικά Οχήματα αναμένετε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον για τους λάτρεις του παλιαού καλού Αυτοκινήτου με την συνέχιση των κονταροκτυπημάτων για την ανάδειξη του Κλασσικού Πρωταθλητή.

Βασικός Χορηγός του πρωταθλήματος είναι η ΕΚΟ και η ΕΚΟ Racing 98.

Time attack 3rdΧορηγός Επικοινωνίας ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite Auto.

ΠΗΓΗ: Offsite Auto

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,993ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -