Τα στημένα της σεζόν 2015/16

- Advertisement -

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η ετήσια έκθεση της Federbet, σύμφωνα με την οποία, ο αριθμός των  ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνων παραμένει μεγάλος και για τη σεζόν 2015/16. Το πρόβλημα εντοπίζεται πια ακόμα και σε πρωταθλήματα γυναικών ή νέων, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και διοργανώσεις μεγάλης εμβέλειας, όπως το Champions και το Europa League.

Επιπλέον και στα υπόλοιπα αθλήματα, πλην του ποδοσφαίρου, το φαινόμενο αρχίζει να παίρνει διαστάσεις. Ακολουθεί ολόκληρη η λίστα της Federbet, από την οποία φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015/16, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες σε διάφορες χώρες, όπως η Πορτογαλία, η Μάλτα και η Ιταλία, με σκοπό τη διασύνδεση μαφιόζικων οργανώσεων με το στήσιμο αγώνων σε διάφορα αθλήματα. Χειραγωγημένα παιχνίδια εντοπίστηκαν σε μικρές και μεγάλες κατηγορίες, σε αγώνες ομάδων νέων και γυναικείων συλλόγων, ενώ υπάρχουν έντονες υποψίες ακόμα και για παιχνίδια για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, αλλά και για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Φυσικά από μια τέτοια υπόθεση, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η γνωστή και μη εξαιρετέα  Σκεντέρμπεου, της οποίας η παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, προκάλεσε τη «μετάδοση του ιού» του χειραγωγημένων αγώνων ακόμα και στα πιο λαμπερά τουρνουά της ΟΥΕΦΑ. Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς το πιο αγαπητό άθλημα των φιλάθλων, αλλά αποτελεί και το νούμερο ένα πεδίο δράσης των εκάστοτε χειραγωγών.

Το φαινόμενο των στημένων αγώνων δεν αφορά πλέον μόνο το ποδόσφαιρο. Η φετινή έκθεση της Federbet αποκαλύπτει ξεκάθαρη αύξηση των ύποπτων παιχνιδιών και σε άλλα σπορ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το τένις, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το πινγκ-πονγκ και το χόκεϊ. Σε πολλές από τις περιπτώσεις αυτές μάλιστα, πρωταγωνιστούν ομάδες νέων αλλά και γυναικείες ομάδες.

Στην κατάσταση αυτή που έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας, με τις οργανώσεις που χειραγωγούν παιχνίδια να δείχνουν καλά δικτυωμένες σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων και πρωταθλημάτων, η Federbet αναδεικνύει επιπρόσθετα το θέμα της παθητικότητας των αρμοδίων αρχών, αναφορικά  με την επίλυση του προβλήματος. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015/16, η Federbet έκανε αναφορές στις εκάστοτε αρμόδιες εθνικές αρχές για κάθε ύποπτο ματς που υπέπεσε στην αντίληψή της, με ορισμένες μόνο από αυτές, δυστυχώς, να δείχνουν να  ανταποκρίνονται στις ανησυχίες της. Επιπλέον, ακόμα και αυτές οι λίγες, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν ενημέρωσαν ποτέ τη Federbet για τις έρευνες και τις ενέργειες που πραγματοποίησαν και για το πώς αυτές εξελίχθηκαν. Μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις ήταν η κροατική ομοσπονδία βόλεϊ, η οποία ζήτησε τη συνεργασία της Federbet, ώστε να προχωρήσει η έρευνα για την υπόθεση που την αφορούσε.

Η παθητική συμπεριφορά των αρμόδιων εθνικών αθλητικών αρχών αφήνει ανοιχτό το πεδίο για να συνεχιστεί η χειραγώγηση παιχνιδιών, διαιωνίζοντας έτσι ένα κλίμα ατιμωρησίας, κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς, περί καταπολέμησης του φαινομένου. Το πλέον ανησυχητικό από τα όσα αποκαλύπτονται για τη σεζόν 2015/16 είναι ότι οι ομάδες που έχουν εμπλακεί και παλιότερα σε ανάλογες υποθέσεις, βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο. Το γεγονός αυτό, αποτελεί μια ακόμα απόδειξη για το γεγονός ότι οι παλιές υποθέσεις δεν έχουν διερευνηθεί πλήρως και δεν έχουν επιβληθεί οι κατάλληλες ποινές και κυρώσεις.

Σύμφωνα πάντως με τη Federbet, το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν είναι απαθής η συμπεριφορά από όλες τις αρμόδιες αρχές. Για παράδειγμα, το ουκρανικό κοινοβούλιο ενέκρινε πρόσφατα ένα νόμο αναφορικά με τη χειραγώγηση αγώνων. Άλλο παράδειγμα έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της ιταλικής Serie B, ένα από τα πρωταθλήματα που βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής για στημένα ματς κατά το παρελθόν,  με τις ιταλικές αρχές να αναπτύσσουν ένα σχέδιο για την παρακολούθηση ύποπτων κινήσεων, καθώς και ένα πρόγραμμα πρόληψης ανάλογων περιστατικών. Σημαντική επίσης κρίνεται και η παρέμβαση της ισπανικής «La Liga», η οποία  πραγματοποιεί ενέργειες για να ελέγχει τα παιχνίδια της τρίτης κατηγορίας, κάτι που έρχεται ως απάντηση στην παθητικότητα που επιδεικνύει η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ποδόσφαιρο: Η επιδημία των στημένων αγώνων δεν έχει εξαλειφθεί

Η έρευνα για το «Dirty Soccer», που έγινε στην Ιταλία  μεταξύ του 2014 και του 2015, έφερε στο φως υποθέσεις χειραγώγησης αγώνων στην ιταλική Lega Pro, στο μαλτέζικο πρωτάθλημα, σε αγώνες στην Κίνα, αλλά και σε μπασκετικούς αγώνες στη Σερβία. Ένα χρόνο μετά, στις ίδιες χώρες και στις ίδιες κατηγορίες, εντοπίστηκαν νέες ύποπτες υποθέσεις, κάτι που αποδεικνύει ότι η βιομηχανία χειραγώγησης παιχνιδιών εξακολουθεί να ακμάζει. Επιπλέον, κατά τη φετινή χρονιά, υπήρξε αύξηση ανάλογων υποθέσεων και στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Ιδιαίτερης προσοχής χρήζει η περίπτωση της Κίνας, με την παρούσα κατάσταση εκεί να χαρακτηρίζεται ως «εξαιρετικά οδυνηρή», δεδομένων και των τεράστιων επενδύσεων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι έρευνες που γίνονται από τις εγχώριες αρχές δυστυχώς δεν συνοδεύονται από κάποιο αποτελεσματικό πρόγραμμα αποτροπής χειραγώγησης αγώνων. Το «τέλειο» στημένο ματς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Federbet,  έλαβε χώρα μεταξύ της Nei Mongol Zhongyou και της Meizhou Wuhua για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Κίνας στις 7 Μαΐου του 2016. Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο ύποπτο ματς που εντοπίστηκε, καθώς υπάρχουν πολλά ακόμα παιχνίδια και σε άλλες κατηγορίες, ενώ φαίνεται να υπάρχει σύνδεση της Κίνας και με άλλους αγώνες, οι οποίοι έγιναν έκτος των συνόρων της, όπως για παράδειγμα παιχνίδια της Πάβια (η οποία συμμετέχει στη ιταλική Lega-Pro), αλλά και της πορτογαλικής Οριεντάλ Κλαμπ (σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας), οι οποίες είναι ομάδες με Κινέζους ιδιοκτήτες

Διεθνείς διοργανώσεις

Μια από τις ομάδες που συχνά αναφέρεται σε ανάλογες υποθέσεις τα τελευταία χρόνια είναι η αλβανική Σκεντέρμπεου. Οι περσινοί πρωταθλητές Αλβανίας εμπλέκονται σε μια σειρά από ύποπτα παιχνίδια στα πλαίσια της συμμετοχής τους  τόσο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τις αναμετρήσεις τους απέναντι σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λοκομοτίβ Μόσχας να δείχνουν οι πιο σοβαρές περιπτώσεις. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Federbet έχει κάνει αρκετές αναφορές για τους Αλβανούς, με τις αποδόσεις σε πολλά παιχνίδια τους να παρουσιάζουν αφύσικες μεταβολές τόσο πριν, όσο και τη διάρκεια των αγώνων. Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε στα τέλη Μαΐου να διεξάγει επίσημη έρευνα για την περίπτωση της Σκεντέρμπεου, κάτι όμως που θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει εδώ και καιρό, καταλήγοντας τελικά σε ποινή αποκλεισμού της από τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις (εκκρεμεί πάντως ακόμα η απόφαση του CΑS στην έφεση που έκανε η ομάδα).

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα που αφορά παιχνίδια διεθνών διοργανώσεων. Στις 11 Ιουνίου του 2015, έπειτα από αναφορά της Federbet, το Λάος και η Μιανμάρ βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερευνών, με το μεταξύ τους ματς, στα πλαίσια των προκριματικών για το Μουντιάλ της Ρωσίας, να θεωρείται ένα ύποπτο για χειραγώγηση. Στην ίδια κατηγορία περιλαμβάνεται και το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων U21 της Μάλτας και του Μαυροβουνίου για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι υποθέσεις αυτές κρίνονται ως ιδιαίτερα σοβαρές, καθώς καταδεικνύεται η εξάπλωση του φαινομένου της χειραγώγησης αγώνων με ταχείς ρυθμούς, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 Φιλικά παιχνίδια

Η έρευνα της Federbet δείχνει επίσης ότι τα φιλικά παιχνίδια αποτελούν πρόσφορο έδαφος για χειραγώγηση. Από τη στιγμή που οι έλεγχοι και τα μέτρα πρόληψης είναι ανεπαρκή σε ματς επίσημων διοργανώσεων, φαντάζει απολύτως λογικό τα αποτρεπτικά μέτρα να είναι ακόμα πιο ελλιπή σε φιλικές αναμετρήσεις. Αναφορικά με τη φετινή σεζόν, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις, στις οποίες μάλιστα ο κύριος ύποπτος φέρεται να είναι ο διαιτητής. Οι περιπτώσει αυτές αφορούν τα παιχνίδια SV Wehen – Monchengladbach AM και Cluji – Ufa. Στο δεύτερο από αυτά μάλιστα, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα πρόωρα, με την αιτιολογία ότι τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλα τα στοιχήματα που αφορούσαν το ματς («μονάδα»). Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η εξέλιξη του ματς φαίνεται πως δεν ήταν η επιθυμητή για το διαιτητή, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση για πρόωρη ολοκλήρωσή του.

Ομάδες νέων και γυναικείες ομάδες

Ανεπάρκεια ελέγχων, χαμηλό επίπεδο μέτρων πρόληψης και απουσία ή έλλειψη πληρωμών, είναι ορισμένοι μόνο παράγοντες οι οποίοι καθιστούν ευνοϊκό το περιβάλλον για χειραγώγηση αγώνων σε επίπεδο πρωταθλημάτων νέων και γυναικών. Το φαινόμενο αυτό επισημάνθηκε από τη Federbet από την περσινή χρονιά, αλλά και φέτος υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για ματς νέων σε χώρες όπως η Ουκρανία και η Ρουμανία. Παράλληλα, έρχεται στην επιφάνεια και ένα επιπλέον πρόβλημα που σχετίζεται με τις περιπτώσεις αυτές. Σε πολλές υποθέσεις, οι αθλητές που εμπλέκονται σε χειραγωγημένους αγώνες σε παιχνίδια νέων, είναι πρωταγωνιστές σε ανάλογα περιστατικά και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν αργότερα. Η έλλειψη μέτρων πρόληψης, σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια ενεργειών για την καταπολέμηση του φαινομένου, καθιστά ευάλωτους τους αθλητές, όταν τίθενται αντιμέτωποι με εκβιασμούς από μαφιόζικες οργανώσεις και χειραγωγούς αγώνων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απεμπλακούν από μια τέτοια κατάσταση, ακόμα και όταν γίνουν επαγγελματίες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με περιστατικά που αφορούν γυναίκες αθλήτριες, εντοπίστηκαν ύποπτες περιπτώσεις σε παιχνίδια για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Ρωσίας, ενώ και στο τένις τα περιστατικά είναι πολλά και ειδικά σε περιπτώσεις που οι αθλήτριες είναι μικρής ηλικίας.

Φαινόμενα και εκτός ποδοσφαίρου

Τα κορτ του τένις, αποτελούν πρόσφορο έδαφος, όχι μόνο για τη χειραγώγηση αγώνων με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά και για νέους «πειραματισμούς». Τα ύποπτα στοιχήματα δεν αφορούν πια μόνο τον τελικό νικητή ή το αποτέλεσμα κάποιου σετ, αλλά ακόμα και την εξέλιξη των γκέιμ. Η πιο πρόσφατη «μόδα», η οποία εντοπίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες, έχει να κάνει με την προσπάθεια χειραγώγησης ορισμένων γκέιμ, ώστε αυτά να οδηγηθούν σε ισοπαλία 40-40 («deuce»). Αυτή η νέα τάση καταδεικνύει την ολοένα αυξανόμενη εξειδίκευση που έχουν οι χειραγωγοί,  αλλά και το πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η επιρροή τους σε ένα αθλητικό γεγονός.

Η έρευνα της Federbet αποκάλυψε ύποπτα παιχνίδια και στο πινγκ πονγκ, ακόμα και σε αναμετρήσεις στα πλαίσια των προκριματικών του ολυμπιακού τουρνουά, με τον «πρωταγωνιστική», Βούλγαρο Στάνισλαβ Γκολοβανοφ, να έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά κατά τη φετινή χρονιά. Τέλος, υπάρχουν αρκετές αναφορές για το Ισραήλ, σε διάφορα αθλήματα, όπως το βόλεϊ, το χάντμπολ, το μπάσκετ και το χόκεϊ.

Ακολουθεί η λίστα με τα ύποπτα παιχνίδια, όπως δημοσιεύτηκε από τη Federbet,η οποία όπως θα δείτε περιλαμβάνει αγώνες από διάφορες χώρες και σπορ. Περίοπτη θέση έχουν παιχνίδια από τη δική μας FootballLeague, ενώ τα περισσότερα περιστατικά εντοπίζονται σε Ιταλία και Ουκρανία, ενώ είναι εντυπωσιακά μεγάλος ο αριθμός των ύποπτων αγώνων στο τένις.

 

ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ                 ΟΜΑΔΕΣ                             ΣΚΟΡ               ΤΙ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΗΚΕ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

12.07.2015  Zvedza BGU Minsk – Krumkachy Minsk             0-2                        1,5

12.07.2015  Slonim – Orsha                                                        3 – 0                      Slonim win

22.07.2015  Lida – Kobrin                                                            7- 2                       Lida -1,5 & Over 2,5

06.09.2015  Isloch Minsk – Gomelzhedortrans                       2 – 1                    Isloch Minsh win

06.09.2015  Kobrin – Baranovichi                                              2 – 2                     Baranovichi win

ΚΥΠΡΟΣ

26.09.2015  Apeol Nicosia – Aris Limassol                        4 – 0                  Apoel -1,5 & Over 3,5

27.09.2015  Pafos – AEL Limassol                                      0 – 0                             Pafos 1X

25.02.2016  Aya Napa – Aris Limassol                               0 – 4                      Aris Limassol -2,5

02.03.2016  Aris Limassol – Spartak Moscow                  0 – 9            Spartak M. -3,5 & Over 5,5

ΕΛΛΑΔΑ

27.09.2015  Smyrnis – Zakynthos                                        3-2                 Apollon win & Over 2,5

07.11.2015  Chania – Panachaiki                                         2-0                          Chania win

08.11.2015  Smyrnis – Ergotelis                                          3-0                Apollon -1.5 & Over 2,5

23.11.2015  Kissamikos – Ergotelis         2-1 (0-1)        Ergotelis win & Over 0,5   in 1st  half,  Half time / Full time 2/1

03.12.2015  Ael Kalloni – Panserraikos                               2-1                        Ael Kalloni 1X

17.12.2015  Panchaiki – Levadiakos                                   1-4                        Levadiakos -1,5

20.12.2015  Acharnaikos – Zakynthos                                 1-0                       Achanaikos win

21.12.2015  Panachaiki – Smyrnis                                       0-2                Smyrnis win & Over 1,5

14.01.2016  Panionios – Ergotelis                                        1-0               Panionios -1,5 & Over 3,0

28.02.2016  Panthrakikos- Pas Giannina                           2-4                     Pas win & Over 2,5

02.03.2016  Panchaiki – Panelesfianikos                            1-4          Panelesfianikos -1,5 & Over 4,0

21.03.2016  Kerkyra – Zakynthos                                         4-0                  Kerkyra -1,5 & Over 2,5

16.05.2016  Kissamikos – Panachaiki                                  3-1                       Kissamikos win

22.05.2016  Panegialios – Zakynthos                                   2-0                        Panegialos 1X

22.05.2016  Panachaiki – Agrotikos                                      0-1                        Agrotikos win

ΙΤΑΛΙΑ

20.12.2015  Frosinone – Milan                                             2-4                     Milan win & Over2,5

10.01.2016  Frosinone – Napoli                                           1-5                   Napoli -2,5 & Over 3,5

03.04.2016  Genoa – Frosinone                                           4-0                   Genoa win & Over 2,5

17.04.2016  Verona – Frosinone                                          1-2                           Verona win

14.05.2016  Napoli – Frosinone                                           4-0                    Napoli -2,5 & Over 3,5

24.10.2015  Foggia – Fidelis Andria                                    1-0                              Foggia win

28.10.2015  Akragas – Catania                                             1-0                             Akragas win

20.12.2015  Prato – Carrarese                                              2-4                                 Draw

21:12:2015  Casertana – Messina                                        4-1         Casertana -1,5&Over2,5,F.S4-0/4-1

16.01.2016  Messina – Benevento                                        0-5                                  Draw

14.02.2016  Messina – Paganese                                   2-2 (0-1)      Half time/Full time 2/X, F.S. 2-2

27.02.2016  Catania – Casertana                                           0-1                               Catania win

20.03.2016  Akragas – Catania                                               3-2                   Catania win & Over 2,5

10.04.2016  Juve Stabia – Messina                              2-1       Juve Stabia win & Over 2,5 &GG  Half time/Full time 2/1

04.04.2016  Foggia – Catania                                                3-0                                Foggia win

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

30.06.2015  Siauliai – Strumbras                                        1-2              Stumbras win & Over 2,5

19.08.2015  Tauras – MRU Vilnius                                        2-1                 Tauras win & Over 2,5

04.10.2015  Klaipedos Granitas – FK Atlantas                   1-5            FK Atlantas -3,5 & Over 4,5

24.10.2015  Nevezis – Krazante                                          5-4                Nevezis win & Over 3,5

31.10.2015  Utenis Utena – Stumbras                             3-1 (2-0)           Utenis win the 1st half

04.11.2015  Utenis Utena – Stumbras                                  2-3     Over 4,5

ΜΑΛΤΑ

01.12.2015  Balzan – Naxxar Lions                                     4-2   Balzan -1,5  & Over 4,5

16.01.2016  Pembroke – Naxxar Lions                               2-0   Pembroke win & Over 1,5

05.02.2016  Tarxien Rainbows – Qoormi                            4-0    Rainbows -1,0 & Over 3,5

28.04.2016  Mosta – Pembroke                                          3-5     Pembroke win & Over 4,5

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

06.09.2015  Portimoniense – Mafra                                       2-0     Portimoniense win

08.11.2015  Chaves – Oliveirense                                         1-1  Over 2,5

24.04.2016  Club Oriental Lisboa – Leixoes                         0-1  Leixoes win

30.04.2016  Penafiel – Club Oriental Lisboa                         4-2  Penafiel -1,5 & Over 2,5

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

02.05.2016  Vitorul Constanta – Targu Mures                      6-1 Vitorul Constanta win

30.04.2016  Mioveni – Brasov                                                4-2  Mioveni win & Over 2,5

11.05.2016  Dacia Unirea Braila – Academica                     2-1  Dacia win & Over 2,5

28.05.2016  Brasov – Uta Arad                                                2-3   Uta Arad win & Over 2,5

ΙΣΠΑΝΙΑ

20.12.2015  Paterna – Castellon                                              1-2   Castellon win & Over

20.03.2016  San Pedro – Los Villares                                      2-1    Over 2,5

30.03.2016  Atletico Sanluqueno – Ceuta                               5-0   Over 2,5

28.04.2016  Udc Txantrea – Cd Iruna                                      2-3    Over 2,5

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

26.09.2015  Olimpik D. – Shaktar D.                                       2-3     Shaktar D. win & over 3,5

03.10.2015  Melaturh Zaporizhya – Olimpik D.                    0-3     Olimpik D. -1,5

04.12.2015  Melaturh Zaporizhya – Dynamo Kiev               0-6     Dynamo Kiev -3,5

03.04.2016  Hoverla Uzhorod – Olimpik D.                            0-2     Olimpik Donetsk -1,5

06.04.2016  Zorya Luhansk – Volyn Lutsk                             5-0       Zorya Luhansk -1,5

16.04.2016  Dnipro – Metalist Kharkiv                                    5-0     Dnipro -2,5 & Over 2,5

24.07.2015  Volyn Lutsk U21 – Shaktar D. U21                    0-2       Shaktar D. U21 -1,5

31.07.2015  Shaktar D. U21 – Hoverla U21                          4-1        Shaktar U21 -2,5 & Over4,5

26.09.2015  Stal U21 – Metalurh Zaphorizhia U21               2-1       Stal U21 win & Over 2,5

03.10.2015  Hoverla U21 – Karpaty Lviv U21                       0-4         Karpaty Lviv -1,5 & Over 3,5

29.11.2015  Hoverla U21 – Shaktar Donetsk U21                1-3        Shaktar Donetsk U21 -1,5

19.03.2016  Olimpik D. U21 – Volyn Lutsk U21                     3-1   Olimpik D. U21 win & Over 3,5

06.09.2015  Dnipro U19 – Volyn Lutsk U19                           3-0       Dnipro U19 -1,5

11.10.2015  Cherno. Od. U19 – Metalurh Z. U19                 5-0       Cherno Od. U19-1,5 & Over 3,5

12.11.2015  Metalurh Zap. U19 – HoverlaUzhorod U19       4-2      Over 5,5

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

10.10.2015  Deportivo de Zulia – Diamantes de Guayana   5-1     Deportivo  de Zulia -2,5

05.11.2015  Deportivo Tachira – Estudiantes de Caracas     4-0     Deportivo Tachira -1,5

07.11.2015  Petro Kabulo – Diamantes de Guyana                6-1     Petro Kabulo -2,5

21.11.2015  Redi Colon – Potron Barinas                                0-5       Over 3,5

17.01.2016  Deportivo Ocotal – Real Esteli                             0-5        Real Esteli -0,5/-1,5 in 1st half

ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ

23.11.2015  Laci – Flamurtari                                            2-1    Over 2,5 & HT/FT 2/1

21.11.2015  Banants Yerevan – FC Ulisses                      5-1      Over 2,5

02.11.2015  Punik 2 – Ganzasar 2                                     5-0     Punik 2 – 3,5

23.07.2015  Brisbane U19 – Hajduk Split U19                1-8   Hajduk U19 -1,5 & Over 3,5

07.05.2016  Nei Mongol Zhong. – Meizhoua Wuhua   3-2  Nei Mongol Zhongyou win

11.05.2016  Guangzhou Haoxin – Tianjin Tenda            1-7   Tianin Tenda -1,5

27.09.2015  Slaven Koprivinica – Lokomotiv Zagreb     2-2   Over 2,5

14.11.2015  Zuzdidi – Sioni                                                 1-3  Over 3,5

28.11.2015  Deci Tuzi – Zeta                                              3-1   Zeta win & Over 2,00

18.10.2015  Municipal Jalapa – Managuaa                    1-1 (1-1;0-0)     Draw 1st half & Over1,5 1st half

26.05.2016  Karelia Petrozavad. – FC Pskov 747           1-3  FC Pskov 747 win

05.06.2016  Poprad – Rimavska Sobot                            4-0  Over 3,5

09.01.2016  Al Hilal Msaken – SC Ben Arous                   2-2  SC Ben Arous first to score Al Hilal Msaken score between 16’-30’min. SC Ben Arous score between 1’-15’ min.

27.06.2015  Metalourg Bekabad – Qizliqum Zarafashon     4-2       Metalourg win & Over 3,5

12.10.2015  Dinamo Samarmhand – Novabhor                     2-1                      Over 2,5

17.05.2016  Tay Ninh – Hue Fc                                                 4-3                     Tay Ninh win

26.09.2015  Airbus UK Broughton – Haverfordwest   2-1         Airbus Uk win & Over 2,5

23.10.2015  Aberystwyth Town – New Saints               0-4       New Saints – 1,5 & Over 3,5

11.06.2015  Laos – Myanmar                                         2-2              Laos win & Over 2,5

 

ΦΙΛΙΚΑ

08.07.2015  Doxa Katokopias – Apoel Nicosia             0-4          Apoel -1,5 & Over 2,5

12.07.2015  Debreceni – Baia Mare                              3-1      Debreceni -1,5 & Over 2,5

15.07.2015  Aris Limassol – Nea Salamis                      2-4        Over 4,5

03.08.2015  Panionios – Aris Limassol                         1-0         Panionios win

09.01.2016  Sumgayit – Azal Baku                              4-1     Sumgayit first team to score On score 1-0, Sumgayit to score the next goal

09.01.2016  SV Wehen – Monchengladbach AM.    1-3                        Over 2,5

15.01.2016  Neftchala – Sharurspor                           2-2                  Exact score 2-2

30.01.2016  Cluji – Ufa                                                  0-2 *          Over 2,5 *suspended

02.02.2016  Spansko – Lucko                                      4-4                        Over 3,5

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΥΕΦΑ

21.07.2015  Crusaders – Skenderbeu                         3-2             Home win & Over 2,5

25.08.2015  Dinamo Zagreb – Skenderbeu               4-1             Dinamo win & Over 2,5

22.10.2015  Sporting Lisbona – Skenderbeu             5-1           Sporting -2,5 & Over 3,5

10.12.2015  Skenderbeu – Lokomotiv Moscow       0-3               Away win & Over 2,5

23.03.2016  Malta U21 – Montenegro U21             0-1 (0-1)      Montenegro win 1st half

ΤΕΝΙΣ

23.09.2015  Niculescu – Friedsam /Morgina – Zhang   2-0 (6-0;6-3)             Set betting 2 – 0

01.10.2015  Bemelmans – Bjelica                                     2-0 (6-2;6-1)             Set betting 2 – 0

14.10.2015  Jankovic – A.Rodionova    2-0 (6-0;6-2)      U.7,5 games 1st set Under 16,5 games

17.10.2015  Rudnev – Davydenko       2-0 (6-3;6-2)           Set betting 0 – 2

28.10.2015  Cipolla –Ignatik/ Gong – Peng     0-2 (2-6;2-6)           Set betting 0 – 2

12.11.2015  Dustov – Sijsling/ Fyrstenberg – Pshishezhni   0-2 (6-7;3-6)           Set betting 0 – 2

12.11.2015  Bozoljac – Zelenay/ Satral – Smirnov  2-0 (6-4;6-2)           Set betting 2 – 0

12.11.2015  Marchenko – Satra                                2-0 (6-4;6-4)          Set betting 2 – 0

25.11.2015  Luncanu – Marchenko                           0-2 (3-6;1-6)    Marchenko -6,5/-7,5

03.12.2015  Rojas Maldonado – Cordonnier           0-2 (0-6;3-6)       Break in 4th game

11.12.2015  Bury – Siljestrom/ Sidorenko – Guez  2-0 (6-3;6-0)          Set betting 2 – 0

11.12.2015  Irigoyen – Chang                                    0-2 (3-6;4-6)           Set betting 0 – 2

13.12.2015  Goyal – Vakil                                         2-0 (6-2;6-0)      4th game of 2nd set

14.12.2015  Dubail – Heyman                                 0-2 (1-6;2-6)            Heyman win

03.02.2016  Ivakhnenko – De Vroome                  0-2 (1-6;0-6)      De Vroome win the matc Under 8,5 games in 1st set

05.02.2016  Kolar – Cvackova             2-0 (7-5;6-2)    Cvackova win 5th game  in 1st se Cvackova win 2nd & 5th game in 2nd set

09.02.2016  Aponasenko – Vangelova/ Peral – Vdovenko  2-0 (6-2;6-4)   Set betting 2-0 Aponasenko-Vangelova -5,5 games

11.02.2016  Baluda – Karlovskiy               1-2 (7-6;4-6;3-6)         Karlovskiy win

25.02.2016  Lopez – Wulcan/ Gukasyan – Klymenko       2-0 (6-2;6-0)     U.8,5 games in 1st set

03.03.2016  Ignatik – Lacko/Sidorenko – Walsh              2-0 (7-6;6-3)        Ignatik – Lacko win the 3rd gam Set betting 2 – 0

04.03.2016   Monova – Moratelli             0-2 (3-6;0-6)     U.7,5/8,5 games 1st set

07.03.2016  Grabher – Shinikova/ Kalabina – Monova     2-0 (7-5;6-0)   U.7,5/8,5 games 2nd set

07.03.2016  Didienko- Ishtuganov/Dubinski-Liutarevich    0-2 (2-6;3-6)    Didienko-Ishtuganov win the 5th game

08.03.2016  Leite-Severino/Herando-Ruano-Villacorta-Alonso  0-2 (4-6;6-7)  Set betting 0-2

11.03.2016  Kowalczyk – Siljestrom/ Windahl-Ymer            0-2 (6-7;2-6)    Windahl-Ymer win

12.03.2016  Bielinskyi – Joncour/ Fatic – Raspudic                1-2         Fatic-Raspudic win the 6th game in 1st set. Fatic – Raspudic win the 3rd game in 2nd set

13.03.2016  Brkic – Dzahanshiya        2-0 (6-3;6-0)    Brkic -3,5/-4,5 & under 16,5

14.03.2016  Naso – Dellien                 2-0 (6-2;6-3)  Break in 6th game of 1st set and 2nd set

23.03.2016  Kolar – Kennel                      2-1 (3-6;6-4;6-2)    Kennel win 1st set

30.03.2016  Michon-Sidorenko/ Sabanov-Sabanov               0-2 (3-6;3-6)    Sabanov-Sabanov win the 1st set

06.04.2016  Galovic – Turini            2-0 (7-6;6-0)     Set betting 2-0 & 6-0 in 2nd set

12.04.2016  Fiquet – Ewijk               0-2 (4-6;3-6)     Fiquet win 6th game in 1st set

14.04.2016  Tholey – Ewijk             1-2 (6-4;4-6;2-6)  Tholey win 3rd game in 1st & 2nd set

15.04.2016  Marfutina – Ewijk       2-0 (6-3;6-4)     Marfutina win 5th game of 1st set

15.04.2016  Corrie-Glasspool/Brechemier-Lescure    2-0 (6-3;6-0)    Corrie/Glasspool win 5th game of 1st set

20.04.2016  Kremen – Saidhujaeva          2-0 (6-2;6-0)     Under 6,5/7,5 games in 2nd set

20.04.2016  Burman – Stoyka                   2-1 (2-6;6-0;6-3)      Burman win 2nd set and match

20.04.2016  Reuter – Venturino               0-2 (1-6;3-6)    Venturino win 5th game of 1st set

26.04.2016  Bouzkova – Shamayko         2-0          Bouzkova win the 5th game of 1st set

26.04.2016  Cabaj Awad-Ostlund/ Shamayko -Touly    2-0  Cabaj Awad/Ostlund win the 5th game inboth sets

26.04.2016  Folie – Balleret         0-2 (3-6;1-6)   Under 7,5 games in the 2nd set Balleret -2,5/-3,5 in the 2nd set

26.04.2016  Folie – Reuter/ Fornell-Mestres – Oliveira  0-2  Fornell-Mestress/Oliveira win the 1st set and 6th game in the 2nd set

27.04.2016  Garcia Perez – Naydenova/ Melnikova – Sadikovic   2-1          Melnikova/Sadikovic win the 5h game of the 2nd set

29.04.2016  Lestienne – Zopp                          2-0             Lestienne win the match

30.04.2016  Isakov – Fomin                              1-2 (36;62;64)      Fomin win the 1st set

30.04.2016  Abdumalikov – Hassanov            0-2   Hassanov win 6th game of the 1st set

10.05.2016  T.Majeric – D.Negreanu              0-2 (4-6;3-6)       Negreanu win the match

10.05.2016  Kestelboim – Pini/ Bruna – Vernier     2-1      Break in the 6th game of the 1st set

18.05.2016  V.Pogrebnyak-C.Shakovetsa/S. Azran-M.Tahan  0-2 (3-6;4-6)     Azran/Tahan win

20.05.2016 Kanar – Faletto Ureta/ Vibert – Stosic         2-0 (6-4;6-1)     Faletto Ureta/Stosic win 4th game in the 1st and in the 2nd set

20.05.2016  Crepaldi-Roy/Lescure-Wang     2-0 (6-3;6-3)   Exact score 2-0 and Crepaldi / Roy win the 6th game of the 1st set

22.05.2016  J.Axmedov – T.Sottimov          0-2 (0-6;2-6)   Sottimov win the 1st set and match. Under 7,5 games in the 1st set.

22.05.2016   J.Arazaliev – A.Ermatov       2-0 (6-1;6-2)     Arazaliev win 1st set and match

22.05.2016  Khatamova – Madinabonu   2-0 (6-1;6-0)       Madinabonu win the 6th game Under 7,5 in the 1st set

24.05.2016  Berman – Tahan/Devits-Pogrebnyak   2-1  Berman/Tahan win 4th game  of 1st set and 6th game in the 2nd set

26.05.2016  Klyueva – Jones       0-2 (1-6;0-6)        Under 8,5 games in the 2nd set Exact score 0-6 in the 2nd set

26.05.2016  Choinski – Franek   1-2 (2-6;6- 0;4-6)  Under 6,5 games in 2nd set

29.05.2016  Bardina-Isaeva/ Kononov-Zeleva    2-0 (6-4;7-5)    Deuce in 5th game of 1st set

30.05.2016  El Sallaly – Ferrando      1-2 (3-6;6-2;1-6)     El Sallaly win 2nd set and 7th game of 2nd set

01.06.2016  Shanidze – Walters      2-0 (7-5;6-2)      Deuce in 3rd game of 1st set

01.06.2016  Pradova – Nefedova   0-2 (4-6;1-6)      Deuce in 3rd game of 1st set

08.06.2016  Shamayko – De Lucas   2-0 (6-1;7-6) Shamayko win the 5th game of 1st set

08.06.2016  Shamayko-Ponchet/Flores-Sanz-Llaneza Fernandez   2-0 (6-2;7-6)  Flores-Sanz-Llaneza Fernandez win 5th game

ΒΟΛΕΪ

04.02.2016   Zenit Our Kazan – Nizhniy Novgorod                3-0 (25-23;25-21;25-16)   Over 44,5  1st set. Nizhniy Novgorod +4,5/5,5 in 1st set

05.02.2016  Dnepr Dnepropetrovsk – Himprom SumGu Sumy    1- 3                Set betting 1 – 3

05.02.2016  Favorit Lubni – VC Vinnytsa                                          1 – 3               Set betting 1 – 3

20.02.2016  Mok Mursa – OK Rovinj                                                 3 – 1               Set betting 3 – 1

23.02.2016  Haifa – Elitzur Kochav Yair    1-3 (14-25 1st set)       Elitzur Kochav Yair  1st set & match

01.03.2016  Elitzur Hod Hasharon – Maccabi Haifa   2-3 (25-212nd set)    Elitzur Hod Hasharon win 2nd set

04.03.2016  Favorit Lubni – Dnipro      1-3 (25-22 2nd set)           Favorit Lubny win 2nd set

11.03.2016  Dnipro – VC Vinnytsa   1-3 (19-25 2nd set)      VC Vinnytsa win 2nd set & match

12.03.2016  Dinamo Krasnodar-Neftyanik Orenburg 3-0 (25- 18;25-23;25-20)  Dinamo win the mats Dinamo  -5,5/-7,5 points

12.03.2016  Dnipro – VC Vinnytsa                 2-3 (21-25 2nd set; 25-18 3rd set)       VC Vinnytsa win  2nd set Dnipro win 3rd set

01.04.2016  Zhaiyk-2 – TNK Kazchrome-2   1-3 (17-25 2nd set)   Under 44,5 points in 2nd set

05.04.2016  Dinamo Kostanay – Korkyit Alta-KMU    3-0 (25-22;25-20;25-19)   Over 42,5 points in 1st and 3rd set

28.04.2016  Atyrau 2 – Korkyit-Ata-KMU     3-0 (25-22;25-20;25-19)       Under 43,5/44,5 in the 1st set. Atyrau 2 win 1st set

28.04.2016  Dinamo Kostanay-Altay 2Ust-Kamenogorsk  3-1(23-25 2nd set)  Altay 2 Ust win 3rd set

03.05.2016  Atyrau-2 – Dinamo-Esil        3-2     Dinamo-Esil win the 2nd set. Atyrau-2 win the 3rd set. Dinamo-Esil win the 4th set.

ΜΠΑΣΚΕΤ

23.01.2016  Dnipro – Khortytsia                                100 – 62                       Dnipro -26/-34,5

23.01.2016  BC Zaporizhzhya – BC Khimik                49 – 77                    BC Khimik – 12,5/-22

03.02.2016  BC Dynamo Kyiv – Volynbasket             94 – 57              BC Dynamo Kyiv -22/-26

02.03.2016  Nevezis – Lietkabelis                               61 – 84                  Lietkabelis -7,5/-13,5

05.03.2016  UMMC-2 – Politeh SamGTU                   52 – 67                UMMC-2 +15,5/+19,5

12.03.2016  Sloga – Borac                                             81 – 70                       Sloga +2,0/+3,0

12.03.2016  Bandong Utama – Dell Aspac Jakarta   33 – 62         Dell Aspac Jakarta -15,5/-21,5

18.03.2016  Nafta Universitetas – Delikatesas           76 – 84               Delikatesas win the match

19.03.2016  Jagodina – Vojvodina                                73 – 90                   Vojvodina – 5,5/-13,50

19.03.2016  Konstantin – Sloga                                     67 – 80             Under 155,5 points

20.03.2016  Nevezis – Lietuvos Rytas                          59 – 78          Lietuvos Rytas -8,5/-17,5

22.03.2016  Usti Nad Labem – Brno             82–76 (44-47)        Brno win 2nd quarter & 1st half

26.03.2016  Vojvodina – Vrsac                                        63 – 72                   Vrsac win & +2,5

27.04.2016  BC Sokhumi – Batumi                                  83 – 92                 Batumi -7,5/-8,5

15.05.2016  Metalac – Tamis                                         104 – 85                    Metalac -16,5

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

26.05.2016  Semenov-Krasilnikov/Samoilovs-Smedins  2-0(21-17;21-18)  Semenov/Krasilnikov win 2nd set

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

05.05.2016  Kaustik Volgograd – Lokomotiv                   31 – 37                  Lokomotiv win; Lokomotiv -4,5

10.05.2016  Chelyabinsk – Voronezh                                38 – 24                   Chelyabinsk -4,5/-5,5 points

19.05.2016  Zvedza Zvenigorod-2 – Astrahanochka-2  28 – 30                              Under 64,0 points

20.05.2016  Lada-2 – Zvedza Zvenigorod -2                    28 – 27 (13-13)             Draw in the 1st half

20.05.2016  Permskie Medvedi – Dynamo Victor            30 – 22               Dynamo Victor +11,5/12,5/13,5

ΧΟΚΕΪ

26.10.2015  Irbis – Ladya                                              6-1 (2-0;2-0;2-1)                Irbis -1,5 & Irbis win 2nd period

19.02.2016  Chelmet Chelyabinsk-Ariada Volzhsk  3-1 (2-0;0-0;1-1)    Chelmet Chelyabinks win 1st period

21.02.2016  Sibirskie Snaipery – Olimpia    6-4 (3-1;1-1;1-2)   Over 2,5 in the 1st period. 1st goal between 1-8 min. of 1st period

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

30.11.2015  Aschwanden-Shavirina         2-3 (8-11;11-8;11-3; 5-11;8-11)   Aschwanden win 3rd set

01.02.2016  Zakharov – Kopanyi        2-3 (8-11;11-8;11-3; 5-11;8-11)   Kopanyi win the 2nd set

03.02.2016  Placek – Zakharov          3-0 (11-3;11.3;11-8)   Under 17,5 in the 1st set

14.04.2016  Tan – Golovanov     4-1 (12-14;11-2;12-10; 11-4;11-8)   Tan win & Tan -3,5 points

11.05.2016  Golovanov – Fegerl   0-3(8-11,4-11,8-11)   Under 17,5 in the 2nd set

19.05.2016  Aoudele – Bukin      1-4 (6-11;3-11;5-11;11-7;5-11)       Aoudele win the 4th set Aoudele +3,5 in the 4th set

Πηγή: www.sportsintegrityinitiative.com

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -