Τη νέα Brand Ambassador αναζητούν τα ελαστικά Sailun

- Advertisement -

Μέσω διαδικτυακού διαγωνισμού θα αναδειχθεί το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των ελαστικών Sailun για το 2016

Το κεντρικό πρόσωπο της προωθητικής τους καμπάνιας για το 2016 αναζητούν μέσω διαδικτυακού διαγωνισμού τα ελαστικά Sailun, τα οποία εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία ανταλλακτικών Καποδίστριας. Έξι κορίτσια διεκδικούν τον τίτλο της Miss Sailun, σε έναν διαγωνισμό όπου μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι χρήστες του Facebook, μπαίνοντας στη διεύθυνση www.facebook.com/sailun.cyprus.

Η νικήτρια θα λάβει μέρος σε διαφημιστικές και άλλες προωθητικές ενέργειες της φίρμας κατά το τρέχον έτος, ενώ θα χρηστεί και ως η διάδοχος της πανέμορφης Σάρα Σάντος, η οποία είχε συνδεθεί με τα ελαστικά Sailun τα προηγούμενα χρόνια. Η διαδικασία ανάδειξης της νικήτριας είναι απλή, καθώς τον τίτλο θα κερδίσει η κοπέλα της οποίας η φωτογραφία θα πάρει τα περισσότερα likes. Στο διαγωνισμό μετέχουν τα μοντέλα Μαίρη Αποστόλου, Έλενα Βασιλείου, Κατερίνα Βασιλείου,  Ιωάννα Γεωργίου, Χαριτίνη Ηλιάδου και Έλενα Κοστέρεβα.

Όσοι ψηφίσουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ολοκαίνουργιο σετ ελαστικά Sailun. Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυκτα της 29ης Φεβρουαρίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/sailun.cyprus.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -