ΤΙΜΕ ATTACK: Με καινοτομίες αρχίζει η χρονιά…

- Advertisement -

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς του πρωταθλήματος TIMΕ ATTACK στην πίστα Achna Speedway έχει αρχίσει. Άνθρωποι και μηχανές δηλώνουν παρών την Κυριακή 30 Μαρτίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό με αρκετές καινούριες συμμετοχές με εντυπωσιακά αυτοκίνητα πολλών ίππων καθώς και με τους περσινούς πρωταγωνιστές που κατεβαίνουν φέτος όλοι με πολλές βελτιώσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η μεγάλη κατηγορία των τετρακίνητων στα αγωνιστικά αυτοκίνητα όπου αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός με πολλά MITSUBISHI και SUBARU να κονταροχτυπιούνται για το βάθρο. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν φέτος οι κατηγορίες των πολιτικών αυτοκινήτων καθώς αρκετοί είναι αυτοί που ζήτησαν πληροφορίες και αναμένονται πολλές καινούργιες συμμετοχές.

EUROPIAN TIME ATTACK 18-5-2013 (204)

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει πέντε αυνολικά αγώνες αρχίζει την Κυριακή 30 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Οκτωβρίου αφού προηγουμένος γίνουν αγώνες στις 11 Μαϊου , 15 Ιουνίου και 7 Σεπτεμβρίου. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην πίστα της Achna Speedway. Φέτος εγκαινιάζεται και το MAZDA MX5 CUP, όπου μπορούν να συμμετάσχουν πολιτικά αυτοκίνητα MAZDA MX5, είναι μια καινοτομία του ΤΙΜΕ ATTACK CLUB όπου αναμένεται δυνατός ανταγωνισμός λόγω της ομοιότητας των αυτοκινήτων. Σκοπός των διοργανωτών είναι να μεγαλώσου τον θεσμό αυτό με αυτοκίνητα του ιδίου τύπου να συναγωνίζονται σε δική τους κλάση.

 

Παράλληλα το σωματείο του ΤΙΜΕ ATTACK CLUB συμπεριέλαβε στο φετινό πρωτάθλημα και την κατηγορία για κλασσικά αυτοκίνητα καθώς ευελπιστού να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στον αγώνα!

 

Ο 1ος αγώνας θα αρχίσει στις 10:00 π.μ. και θα τελειώσει γύρω στις 16:00. Η είσοδος για το κοινό είναι €10 και για παιδία δωρεάν!

 

Τι είναι οι αγώνες Time Attack;

Οι αγώνες Time Attack είναι ένα είδος χρονομετρημέων αγώνων σε πίστα αλλά όχι ταχύτητας. Ο τρόπος διεξαγωγής τουTime Attack είναι ο ακόλουθος .Θα γίνονται τρείς δοκιμασίες κατά την διάρκεια της μέρας  οι οποίες θα διαρκούν από 15 μέχρι 25 λεπτά αναλόγως των συμμετοχών και των κατηγοριών.

Τα αυτοκίνητα θα χωρίζονται σε πεντάδες (ή αν χρειαστεί, σε περισσότερα, αναλόγως των συμμετοχών) σύμφωνα με την κατηγορία και την δυναμικότητά  τους. Η δυναμικότητα θα καθορίζεται αναλόγως του γρηγορότερου χρονομετρημένου γύρου που θα έχουν στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Στην διάρκεια της δοκιμασίας ο οδηγός έχει την επιλογή να κάνει την ανάλογη στρατηγική του. Π.χ. σε μία δοκιμασία των 15 λεπτών ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τον χρόνο που θα μπει στην πίστα, μπορεί να κάνει γρήγορους και αργούς γύρους, μπορεί ακόμα να επιστρέψει στα pits για μικρορυθμίσεις, καύσιμα κλπ και να επιστρέψει στην πίστα.

TIME ATTACK 3-11-2013 (346)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν ο οδηγός είναι σε γρήγορο γύρο πρέπει να έχει τα φώτα πορείας αναμμένα, όταν ο οδηγός επιλέξει να κάνει αργό γύρο, ή έχει κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο και επιβραδύνει, τότε πρέπει να σβήσει τα φώτα πορείας και να ανάψει  τα φώτα κινδύνου.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να υπακούουν στις οδηγίες των οργανωτών και να τηρούν του κανονισμούς.

Απαγορεύεται η σκόπιμη πλαγιολίσθηση, απαγορεύεται η κόντρα και οι οδηγοί πρέπει να κρατούν αποσταση ασφαλειας απο τον προπορευόμενο οδηγο και  να ακολουθούνται οι υποδείξεις των σημαιών με ευλάβεια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν κάποιος οδηγός πάσχει από αχρωματοψία, πρέπει να το δηλώσει στους οργανωτές ώστε να εφαρμοστεί διαφορετικός τρόπος ειδοποίησης αντί με χρωματιστές σημαίες.

Ποιό κάτω δημοσιεύουμε τους κανονισμούς του 2014 για τα αγωνιστικά και τα πολιτικά αυτοκίνητα όπως τους ανακοίνωσε το ΤΙΜΕ ATTACK CLUB

 

Προεπισκόπηση για την προετοιμασία των ομάδων

 

Οι αθλητές που λαμβάνου μέρος σε αυτού του είδους τους αγώνες το μεσοδιάστημα από τη λήξη της περασμένης χρονιάς μέχρι την έναρξη της φετινής ρίχθηκαν στην αναβάθμιση και προετοιμασία των αυτοκινήτων τους. Από τα όσα έχουν διαρεύσει μπορούμε να αναφέρουμε το τι ετοιμάζει η κάθε ομάδα.

TIME ATTACK 3-11-2013 (2589)

Ο Παναγιώτης Παστού στήνει καινούργιο αυτοκίνητο. Έφερε στην Κύπρο ένα νέο EVO 6 το οποίο αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό. Το σίγουρο ότι η ομάδα της LCE θα είναι παρούσα στο πρωτάθλημα με ένα πανέμορφο αυτοκίνητο το οποίο βγήκε ήδη και στις δοκιμές του και όπως η ομάδα δημοσιοποίησε το νέο τους EVO 6 είναι ήδη αρκετά γρήγορο.

Από την ιστοσελίδα μας εδώ και μήνες αναφέραμε ότι κάτι νέο ετοιμάζει για τη νέα χρονιά η Final Lap. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το “νέο όπλο” της ομάδας είναι έτοιμο και αναμένει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ώστε να κάνει και την αγωνιστική του παρουσία καθώς η δοκιμές του έχουν γίνει. Το σίγουρο είναι ένα στο Evo 6 που ανήκε στον Άντη Παπαγεωργίου έχει γίνει εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά με νέο ιδιόκτητη και οδηγό  τον Μάριο Χατζηκώστα.

Η Marakkos Autoservices επίσης ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά με ακόμη μεγαλύτερη ομάδα. Τόσο στα αγωνιστικά αυτοκίνητα όσο και στα κλασικά. Για να δούμε τι έχει” μαγειρέψει”  ο Γιώργος και αν το φαγητό του θα είναι νόστιμο….Το σίγουρο όμως είναι ένα η “ομάδα τρέλλας” πάει στην Achna Speedway με πολυμελή ομάδα. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Θα τους κάνει κοντρόλ όλους αυτούς ο θείος…

Η C.Costantinou Tyre μαζί με την Couca Race Parts εδώ και μήνες κυκλοφόρησαν στο διαδύκτιο ένα μικρό video clip και μιλούσαν ότι το αγωνιστικό τους “τέρας” είχε  φτάσει στην Λεμεσό.

Από την πλευρά της η JMC POWER AUTOMOTIVE κάτι καινούριο ετοιμάζει για τον Μάϊκ Χαραλάμπους. Σε μια φωτογραφία που είδαμε στο Facebook εδώ και βδομάδες υπήρχε συνοστισμός απο τουρμπο πανω στην Lancia, για να δουμε τι θα δουμε στις πίστες!!!

TIME ATTACK 3-11-2013 (507)

Όσο πλησιάζουν οι μέρες έναρξης του νέου πρωταθλήματος τα αγωνιστικά “τέρατα” σιγά σιγά βγαίνουν για τις δοκιμές τους. Ανάμεσα σε αυτά και το αναβαθμισμένο EVO 9 της Q8 Oils που μας φαίνεται έτοιμο.

Ο Γιώργος Πλύτας ετοιμάζει και αυτός ένα θηριώδες EVO3 για την φετινή χρονιά, με προσεγμένη δουλειά και περιποιημένη εμφάνιση ευελπιστεί για ανταγωνιστική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

O Μάριος Μαυρίδης έχει κάνει σοβαρές βελτιώσεις στο κίτρινο EVO του με κύριο στόχο την μείωση του βάρους και την βελτίωση των αεροδυναμικών.

H C.TH. PERFORMANCE του Χρίστου Θρασυβούλου, ετοιμάζει πυρετοδώς το Impreza του μικρού Ανδρέα Θρασυβούλου, με ανανεωμένο look και πολλές μηχανικές βελτιώσεις, αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανταγωνίσιμος φέτος. Να θυμίσουμε ότι το 2013 ο μικρός Ανδρέας τερμάτισε 3ος στη γενική κατάταξη της μεγάλης κατηγορίας των turbo 4wd.

TIME ATTACK 3-11-2013 (1265)

Το Silvia του περσινου δευτεραθλητή στην δικινητη κατηγορία πολιτικών έχει αλλάξει χέρια. Τα αδέλφια Φαίδωνας και Ιάσωνας Ιάσωνος της ‘MC BATTERIES 24hr SERVICE’ έχουν πιάσει δουλειά και το Silvia θα είναι πλέον αγωνιστικό.

Φέτος οι μάχες στα πολιτικά αυτοκίνητα αναμένονται ακόμα πιο δυνατές, ο περσινός πρωταθλητής Ανδρόνικος Κοζάκος της SATWORKS ετοιμάζεται πυρετοδώς, το Impreza του δέχεται υπομονετικά τις βελτιώσεις και μικροαλλαγές που η έμπειρη όμαδα του Κοζάκου ετοιμάζει για τη νέα χρονιά.

Ο Κυριάκος Μηνά της VP RACING FUELS CYPRUS είναι σχεδόν έτοιμος και αυτός με πιο ελαφρύ και ακομά πιο δυνατό το Impreza του.

Έτοιμος και ο Ανδρέας Χαραλάμπους της AN.CH. CAR REPAIRS με το τερατώσες ΒΜW

Ο Ανδρέας Καφάς είχε σαφώς ανοδική πορεία κατα την περσινή αγωνιστική χρονιά…φέτος, έχοντας φορτώσει εμπειρία και μζί με κάποιες βελτιώσεις στο πολιτικό του Impreza ευελιπιστεί να είναι ακόμα πιο ανταγωνίσιμος.

Η HP MOTORSPORT ετοιμάζει ενα αγωνιστικό HONDA CIVIC. Έχουν απομείνει μέχρι το 1ο TIME ATTACK μερικές μέρες και τους περιμένει αρκετό ξενύκτι ακόμη ώστε να προλάβουν…!

Πληθωρα από Impreza θα έχουμε στον 1ο αγώνα της χρονιάς στην ACHNA SPEEDWAY, και η RCSC04/05 του Κώστα Νικηφόρου ανακοίνωσε ότι θα κατεβάσει 8 Impreza αγωνιστικά και πολιτικά στον αγώνα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ

Το μόνο που έχουμε να αναφέρουμε προς όλους τους διαγωνιζομένους αλλά και στους ανθρώπους του Time AttacK να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και ασφαλισμένη. Παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ που η ιστοσελίδα μας θα είναι ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας και τονίζουμε ότι θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό ώστε να προβάλουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατό καλύτερα. Παράλληλα να τονίσουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει με αμφίδρομη επικοινωνία και θα εκτιμούσαμε να έχουμε τα νέα της κάθε ομάδας για καλύτερη προβολή.

TIME ATTACK 3-11-2013 (1819)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2014

SPORTING REGULATION 

Για τον κάθε αγώνα θα έχει οργανωτική επιτροπή η οποία θα είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των συμπληρωματικών κανονισμών και την σωστή διεξαγωγή του αγώνα. Οι συμπληρωματικοί κανονισμοί θα δημοσιοποιούνται 5 μέρες πριν τον αγώνα.

Όλα τα έντυπα θα είναι σε πινακίδα στο δωμάτιο του briefing.

Είναι προσωπική ευθύνη των οδηγών και των ομάδων τους να ενημερώνονται εγκαίρως.

 

ΠPOΓPAMMA : Eναρξη εγγραφών. Λήξη εγγραφών. Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων. Eλεγχος εξακρίβωσης Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων. Eνημέρωση αγωνιζομένων. Eναρξη χρονομετρημένων δοκιμών. Πρόγραμμα των αγώνων. Tελικός τεχνικός έλεγχος.

Δημοσίευση αποτελεσμάτων και  Aπονομή επάθλων

TIME ATTACK 3-11-2013 (2991)

Πριν τον αγώνα και μέχρι το τέλος του θα είναι σε καθήκον ο Αλητάρχης και ο βοηθός Αλητάρχη του αγώνα μαζι με 2 αγωνοδίκες και τον υπεύθυνο μηχανολογικού ελέγχου.

Η πίστα θα είναι υπεύθυνη για τον έφορο χρονομέτρησης και τον έφορο αποτελεσμάτων. Όπως και για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο δωμάτιο χρόνων και την δημοσιοποίηση τους μετά τον αγώνα αναλυτικά.

 

Όλοι οι οδηγοί και ομάδες πρέπει να έχουν τα οχήματα τους έτοιμα για μηχανολογικό έλεγχο έγκαιρως, όπως θα γράφει το οργανόγραμμα.

 

Θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 5 αγώνες και με βαθμολογίες που θα μετρούν στην γενική κατάταξη εάν και εφόσον ένας οδηγός εχει τουλάχιστον 3 συμμετοχές.

 

Απο τους 5 αγώνες θα αφαιρείται μόνο ένας (1) και οι άλλοι 4 θα μετρούν στην πρόσθεση βαθμών του πρωταθλήματος της χρονιάς. Για την ακύρωση του τελευταίου 5ου αγώνα πρέπει ο διαγωνιζόμενος να πληρώσει το παράβολο συμετοχής έστω και αν δεν θα λάβει μέρος σε αυτόν.

TIME ATTACK 8-12-2013 (1444)

Οι οδηγοί που θα τρέξουν μόνο στους δυο τελευταίους αγώνες θα περνούν βραβείο ανάλογα με την θέση που προκρίθηκαν και δεν θα βαθμολογούνται στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.

 

Σε κάθε αγώνα για να συμπληρωθεί μια κατηγορία πρέπει να εχει τουλάχιστον 3 διαγωνιζόμενους στην ίδια κατηγορία για να ειναι σε ισχύ η βράβευση και η βαθμολογία. Λιγότεροι απο τρεις θα μεταφέρονται στην επόμενη κατηγορία.

 

Δήλωση συμμετοχής για τον κάθε αγώνα πρέπει να γίνεται έγκαιρα όπως ορίζει η οργανωτική επιτροπή, απο τον κάθε διαγωνιζόμενο ή ομάδα.

 

Πριν τον αγώνα όλοι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να έχουν ενημέρωση (briefing) χωρίς τους μηχανικούς τους στο δωμάτιο briefing. Οι οδηγοί που δεν θα είναι στο briefing θα αναφέρονται απο τον Αλητάρχη και θα τιμωρούνται ανάλογα απο τους αγωνοδίκες.

TIME ATTACK 3-11-2013 (836)

Ο καλύτερος χρόνος των δυο επίσημων χρονομετρημένων περασμάτων θα μετρά στην βαθμολογία του αγώνα.

Η βαθμολογία θα εχει ως εξής:

1ος – 25, 2ος – 20, 3ος – 15, 4ος – 10, 5ος – 8, 6ος – 7, 7ος – 6, 8ος – 5, 9ος – 3, 10ος – 2.

Τα δυο επίσημα περάσματα του αγώνα θα ειναι διάρκειας που θα ορίζει η οργανωτική επιτροπή και θα ειναι open pit. Οι οδηγοί μπορούν να επισκεφθούν και το service park και μετά να μπουν ξανά στην πίστα μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας.

 

Το pit lane ειναι μονόδρομος με όριο ταχύτητας 20 χιλιομέτρων το ίδιο όριο εχει και ο χώρος του service park,όποιος παραβιάζει αυτά θα τιμωρείται με δευτερόλεπτα ποινής στον τελικό χρόνο του αγώνα ή θα ακυρώνεται το καλύτερο χρονομετρημένο πέρασμα.

 

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε μετακίνηση service car ή πλατφόρμας για αποχώρηση οχήματος από το service park πρίν την πάροδο 20 λεπτών μετά το τέλος του αγώνα.

Οι οδηγοί και οι ομάδες που θα το κάνουν θα τιμωρούνται με αποκοπή βαθμών της γενικής κατάταξης τους ή με χρηματικό penalty.

 

Δικαίωμα ένστασης από κάποιο διαγωνιζόμενο ή ομάδα θα γίνεται δεκτό εντός διαστήματος 15 λεπτών μετά το τέλος του χρονομετρημένου της συγκεκριμένης κατηγορίας και με παράβολο 250€.

 

Street Classes REGULATIONS 2014

TIME ATTACK 3-11-2013 (468)

Οχήματα του δρόμου που επιτρέπουν τις βασικές “bolt-on” τροποποιήσεις.

 

AWD MAX Πλάτος Ελαστικού: 265

RWD MAX Πλάτος Ελαστικού: 285

FWD Max Πλάτος Ελαστικού: 285

■ Όλα τα οχήματα Street Class πρέπει να χρησιμοποιούν ελαστικά semi slick τα οποία είναι κατάλληλα σε περίπτωση τεχνικού ελέχου του οχήματος (ΜΟΤ) δηλαδή νόμιμα για τον δρόμο.

 

Κινητήρας:

 

■ Τα swaps κινητήρα επιτρέπεται από τον κατασκευαστή, δεν επιτρέπεται από διαφορετικούς κατασκευαστές (π.χ. Honda κινητήρα σε ένα πλαίσιο opel).

■ Το σύστημα εξάτμισης μπορεί να αντικατασταθεί με aftermarket εξάτμισης, συμπεριλαμβανομένου του manifold.

■ Factory turbo ή supercharger πρέπει να παραμείνει OEM χωρίς τροποποιήσεις ή αντικατάσταση με aftermarket turbo ή κομπρέσορα..

■ Τα Aftermarket φίλτρα αέρα, intercooler σωληνώσεις, intercooler ή / και πλήρη συστήματα εισαγωγής επιτρέπεται.

■ Throttle body/ies stock.

■ Αμόλυβδη βενζίνη, 95 και 98 οκτανίων είναι το μόνο καύσιμο επιτρέπεται

■ Το aftermarket ψυγείο λαδιού επιτρέπεται..

Aftermarket ραδιατερ επιτρέπεται, τοποθετημένο όμως στην ΟEM θεση

■ Aftermarket συμπλέκτη ή / και βολάν (flywheel) επιτρέπονται.

■ Η μετάδοση πρέπει να παραμείνει ΟΕΜ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξαρτήματα από τον ίδιο κατασκευαστή.

■Η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί με μια ελαφριά μπαταρία.

■ Κλιματισμός και θέρμανση(σόπα) και όλα τα σχετικά στοιχεία πρέπει να παραμείνουν εγκατεστημένα και λειτουργικα εκτός αν το αυτοκίνητο δεν είχε τον εν λόγω εξοπλισμό από το εργοστάσιο .

 

Ανάρτηση:

TIME ATTACK 3-11-2013 (212)

 

■ Το πλαίσιο ΟΕΜ δεν πρέπει να αλλοιώνεται με κανένα τρόπο .

■ Μεταξόνιο δεν μπορεί να αλλάξει .

■ Επιτρέπεται τροποποίηση στους βραχίονες ελέγχου OEM ή aftermarket τον έλεγχο των arms και camber.

■ Χρήση των aftermarket coilover / ρυθμιζόμενα αμορτισέρ / αποσβεστήρες .

■ Aftermarket sway bars .

 

Chassis:

 

■ Ηλιοροφές OEM ή στέγες πρέπει να παραμείνει OEM και αναλλοίωτη .

■ Δεν επιτρέπεται να αφαιρέσετε τoν OEM εξοπλισμό .

■ Carbon fiber / Fiberglass υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κουκούλες(οροφή conv) , καπό/ , προφυλακτήρες και μπροστινά φτερά.

■ Όλα τα πάνελ του chassis πρέπει να παραμείνει εργοστάσιακα .

Tα φτερά μπορούν να αντικατασταθούν ή/και να τροποποιηθούν για διαπλάτυνση με μέγιστο πλάτος 45μμ ανά πλευρά από το εργοστασιακό.

Επιτρέπεται η αντικατάσταση με άλλο υλικό (FRP ή CARBON FIBRE) μόνο των προφυλακτήρων μπροστά/πίσω, των καπό μπροστά πίσω και των φτερών)

■ Η αντικατάσταση των γυαλιών με άλλα υλικά ( Lexan / Plexiglass / Carbon Fiber ) δεν επιτρέπεται .

■ OEM γυαλιά πρέπει να παραμείνουν και να είναι σε λειτουργία.

■ Aftermarket splitters επιτρέπονται . Το splitter δεν μπορεί να επεκτείνει το αμάξωμα πάνω από 15cm .

■ Rear Diffusers are allowed .

■Οι Aftermarket αεροτομές επιτρέπονται .

Η πτέρυγα δεν μπορει να ειναι υψηλότερο από το υψηλότερο μέρος του του αυτοκινήτου , και το φτερό δεν μπορεί να είναι 20cm πιο πλατύ από το πλατύτερο σημείο του αμαξώματος .

 

Διάφορα:

TIME ATTACK 8-12-2013 (153)

 

■ Πλήρης εσωτερικό σύνφωνα με τον κατασκευαστή είναι απαραίτητο. Μπορεί να τροποποιηθεί για εγκαταστάσεις ασφαλείας, όπως δυο μπροστινά μπακετ καθίσματα (με αναγνωρισμένες προδιαγραφές τα οποία θα ελέγχονται από τον scrutineer), άλλο τιμόνι, ζώνες, roll bars και τα κλουβιά )

■ Τα κλουβιά Roll επιτρέπονται μόνο μπροστά χωρίς να τρυπούν ταμπλό και να είναι bolt on.

■ Ολα τα οχήματα πρέπει να έχουν σε λειτουργίσιμη κατάσταση OEM μπροστά και πίσω φώτα.

■ επιτρέπεται LSD και την τελική σχέση μετάδοσης κίνησης μπορεί να αλλάξει .

■ Οι τροποποιήσεις φρένων επιτρέπονται.

■ αγωγοί φρένων επιτρέπονται.

■ Ολα τα οχήματα πρέπει να έχουν πυρόσβεση τουλάχιστον 2 κιλών και τραβηχτήρα (tow hook) μπροστά

 

Τα πιο πάνω ισχύουν και για την κατηγορία Modified με την διαφορά οτι στην

“Street Modified” θα επιτρέπεται και θα πηγαίνουν τα αυτοκίνητα που έχουν

-Μεγαλύτερο τούρμπο -Τροποποιήσεις στους εκκεντροφόρους, υπέρσυμπίεση, εγκέφαλο, ή διαμέτρημα.

-Επιτρέπεται η χρήση ψεκασμού Water Methanol.

-Στην κατηγορία Modified επιτρέπονται η αφαίρεση του συστήματος κλιματισμού, ηχοσηστήματος και του σηστήματος Air back.

– Επιτρέπεται η χρήση gearbox dog.

TIME ATTACK 8-12-2013 (159)

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -