Το νέο Hyundai Tucson στις κορυφαίες επιλογές του ΑΑΑ!

- Advertisement -

Το νέο Hyundai Tucson εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τους κριτικούς αυτοκινήτων, αφού έχει επιλεγεί στα Top Vehicle Picks 2016 από το American Automobile Association!

“Το Tucson αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο βήμα μπροστά την Hyundai Motor, στην κατηγορία μικρών SUV”, δήλωσε ο ειδικός σε θέματα αυτοκινήτου δημοσιογράφος, Jim Prueter, του ΑΑΑ. “Ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου εγγυάται ότι πολλά κεφάλια θα γυρίζουν στο πέρασμά του, ενώ με τον πλούσιο εξοπλισμό του θα αποτελέσει εξαιρετική επιλογή για τους αγοραστές”, συμπλήρωσε.

Τα Top Picks δημοσιεύονται στην έκδοση Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου του περιοδικού Highroads. Στόχος του καταλόγου Top Picks είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν την επόμενη τους αγορά και περιλαμβάνει αυτοκίνητα αξίας μέχρι 70.000 δολλαρίων Αμερικής.

“Η αφοσίωση της Hyundai Motor στην παραγωγή αυτοκινήτων με ωραίο στυλ, εργονομία και ασφάλεια, επιβεβαιώνεται από τη σειρά των νέων μοντέλων μας. Το Tucson προσφέρει στις οικογένειες μια επιλογή από κινητήρες, ανάλογα με το είδος της οδήγησης που επιθυμούν”, δήλωσε με τη σειρά του ο Mike O’ Brien, αντιπρόεδρος της Hyundai Motor America.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,993ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -