Τρέχει στο Rally Islas Canarias ο Mads Ostberg

- Advertisement -

Μιά τυχαία συνάντηση κατά την διάρκεια των διακοπών του την Πρωτοχρονιάς του 2015 πριν από 15 μήνες ήταν η αφορμή για τον Mads Ostberg να προσκληθεί για να λάβει μέρος στον εναρκτήριο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC) της FIA που θα γίνει στις Κανάριους Νήσους το Μάρτιο.

Το αστέρι της M-Sport World Rally Team, θα οδηγήσει ένα Ford Fiesta R5 στο Rally Islas Canarias 10-12 Μαρτίου σε μια ιδιωτική συμμετοχή στον ασφάλτινο αγώνα που θα ξεκινήσει μόλις τέσσερις ημέρες μετά το τέλος του τρίτου γύρου του WRC της FIA το Rally Guanajuato στο Mexico.

Ο 28χρόνος νορβηγός δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία καθώς διέμενε στο θέρετρο Anfi del Mar στην Γκραν Κανάρια που προσέλκυσε την προσοχή ενός από τους διευθυντές εκεί, που και ο ίδιος είναι οδηγός ράλι.

«Συναντηθήκαμε για καφέ και συζητήσαμε για το πως ανταγωνίζονται στον αγώνα εκεί και έχουμε έρθει σε επαφή από τότε αρκετές φορές. Τελευταίος ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου είπε ό, τι έχει οργανωσεί για μένα, μια καλή συμφωνία χορηγίας από την Γκραν Κανάρια” είπε στο wrc.com.

Η Fiesta Østberg θα τρέξει με την ισπανική ομάδα RMC και ο ίδιος παραδέχτηκε ο αγώνας θα είναι ένα μείγμα απόλαυσης και σοβαρής δουλειάς. “Ναι, είναι λίγο και τα δύο. Μου δίνει την ευκαιρία να πάρω κάποια εμπειρία σε άσφαλτο και την πρακτική σε αυτή την επιφάνεια. Είναι επίσης μια ευκαιρία να έχω κάποια διασκέδαση σε μια όμορφη τοποθεσία για διακοπές, οπότε θα τα συνδιάσουμε μαζί»..

«Θέλω να κερδίζουμε κάθε αγώνα που ξεκινάω αλλά δεν ξέρω τίποτα απολύτως για αυτό τον αγώνα», πρόσθεσε ο Østberg, ο οποίος θα συνεργάζεται με τον τακτικό συνοδηγό του Ola Fløene. Ο πρώτος ολοκληρωτικά ασφάλτινος αγώνας του WRC θα είναι το ADAC Rallye Deutschland που θα γίνει 18- 21 Αυγούστου.

Το Rally Islas Canarias θα έχει ως βάση την πόλη Λας Πάλμας και διαθέτει 12 ειδικές διαδρομές που καλύπτουν 213 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -