Τώρα και κίνηση με την V.V media services (video)

- Advertisement -

Πριν από μια βδομάδα μέσα από το λογαριασμό μας στο Facebook η newsautosport.com κοινοποιήσαμε ένα μικρό βίντεο από τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Time Attack και σας καλούσαμε να μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Video και πολλές εκπλήξεις από την σελίδα μας και προαναγγείλαμε ότι κάτι νέο έρχεται στην newsautosport.com.

Αυτό το νέο είναι η προσθήκη και συνεργασία μας με την V.V media services που την καλωσορίζουμε στο δυναμικό της σελίδας και μετά από το φωτογραφικό επιτελείο των PITSDIRECT που θα μας μεταφέρει μέσα από εικόνες το κάθε αγώνα η V.V media services θα μας μεταφέρει και κάλυψη με κίνηση.

Θα θυμάστε ότι από την αρχή της εμφάνισης μας σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και γενικά για ότι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο και όλα τα παρεμφερεί με αυτό και γενικά με ότι έχει να κάνει με την κίνηση. Γνωρίζουμε ότι το επιχείρημα μας αυτό είναι δύσκολο αλλά εμείς εμφανιστήκαμε για τα δύσκολα και τολμούμε με κάτι το πρωτοποριακό γνωρίζοντας βέβαια ότι και πάλι κάποιοι θα μας αντιγράψουν.

Αυτό εμάς δεν μας ενοχλεί καθώς στα δυόμιση τόσα χρόνια  που παρουσιαστήκαμε στο χώρο ταράξαμε τα λιμνάζοντα νερά προκαλέσαμε σε κάποιους τρικυμία και προσπαθούν με πολλούς τρόπους να τα βάλουν μαζί μας.

Το αναφέρνουμε ακόμη μια φορά ήρθαμε για να μείνουμε και αυτά είναι ακόμη η αρχή πολύ πολύ σύντομα έρχονται και νέα πράγματα μέσα από την Newsautosport.com  πάντοτε με την συνεργασία των PitsDirect και της V.V media services.

Το Video αυτό για να ετοιμαστεί συνεργάστηκε μαζί μας και το σωματείο Time Attack Cyprus τους οποίους επίσης ευχαριστούμε.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,993ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -