Υπερθέαμα στη «Cytanet SuperSpecial Stage»

- Advertisement -

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη τελευταία φορά που ο Εθνικός μας αγώνας είχε την βάση του στην πρωτεύουσα του νησιού μας. Η καρδιά του CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013 δεν θα κτυπάει μόνο στη Λευκωσία αλλά εδώ ακριβώς θα ξεκινήσουν και οι δοκιμασίες του σκληρού μας αγώνα για τα ντόπια αλλά και ξένα πληρώματα.

 

Φεύγοντας από τη ράμπα εκκίνησης το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, όλα τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο Μακάριο Στάδιο όπου στον χώρο στάθμευσης του θα τα περιμένει η  «Cytanet SuperSpecial Stage» για μια δοκιμασία στην άσφαλτο απόστασης 2.24 χιλιομέτρων.

Fx Pro Cyprus Rally,Limassol,04-06 11 2010

Πριν όμως ξεκινήσουν επίσημα τα χρονόμετρα του αγώνα μας, στον χώρο της «Cytanet SuperSpecial Stage» οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασσικά μοντέλα που άφησαν ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου. Στον ίδιο χώρο θα προσφέρουν άπλετο θέαμα με πλαγιολισθήσεις και αυτοκίνητα τύπου Drift από τα κορυφαία ονόματα της Κύπρου!

CYTANET SUPER SPECIAL STAGE map1Από νωρίς το απόγευμα ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της «Cytanet SuperSpecial Stage» θα σφύζει με ιστορία και ταχύτητα και  θα προσφέρει στους θεατές για αρχή ένα φαντασμαγορικό show με αυτοκίνητα Drift μέσα στην ειδική διαδρομή. Στη συνέχεια, και μετά την ολοκλήρωση της πανηγυρικής εκκίνησης που θα γίνει στο χώρο έξω από το Αρχαιολογικού Μουσείου στη Λευκωσία, τα πληρώματα θα ριχτούν και επίσημα στη μάχη του CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013. Τα μεγαλύτερα ονόματα του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής  αλλά και του κυπριακού πρωταθλήματος θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αναμετρηθούν μέσα στη Λευκωσία για χρόνο στην πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα. Ο χώρος δίπλα από το Μακάριο Στάδιο θα διαμορφωθεί και θα φωταγωγηθεί κατάλληλα για τους σκοπούς του αγώνα και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision.

CYTANET SUPER SPECIAL STAGE map2Η δράση ωστόσο δεν θα τελειώσει μετά από το πέρασμα των 30 συμμετοχών του CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013 καθώς με το που θα επιστρέψουν στο Service Park, η «Cytanet SuperSpecial Stage» θα φιλοξενήσει ακόμη έναν αγώνα Time Attack με περισσότερα από 25 πληρώματα να βγαίνουν στην πίστα με σκοπό να αναδειχθεί ο ταχύτερος! Τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του νησιού θα έχουν μπροστά τους δυο εντυπωσιακά περάσματα στο 1ο Nicosia Time Attack Challenge με το θέαμα να είναι χορταστικό και πάνω από όλα γρήγορο!

Το CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013 διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου, με τη στήριξη της CNP Ασφαλιστικής και τη χορηγία του Δήμου Λευκωσίας, της Cyta, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Κατάρ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της «Cytanet Superspecial Stage»:

6.30μμ: Ανοίγει ο χώρος των θεατών – επισκεπτών

7.15μμ: Έναρξη με ενημέρωση θεατών για το CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013

7.30μμ – 7.40μμ:  Επίδειξη αυτοκινήτων drift, στατική έκθεση κλασικών αγωνιστικών

7.45μμ – 7.55μμ:  Συνεντεύξεις / ενημέρωση για το CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013

8.00μμ: Έναρξη αγωνιστικού μέρους CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013

9.15μμ / 9.30μμ: Έναρξη Nicosia Time Attack Challenge

Θα υπάρξει διάλειμμα μεταξύ πρώτου και δεύτερου περάσματος

11.15μμ: (περίπου): Λήξη εκδήλωσης

 

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,376ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -