Υποστηρίζει το DMACK Fiesta Trophy ο Vatanen

- Advertisement -

O Ari Vatanen μίλησε για την υποστήριξη του στη σειρά αγώνων DMACK Fiesta Trophy και το ρόλο τους στη διαμόρφωση της σταδιοδρομίας των μελλοντικών αστεριών στους αγώνες ράλι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC του 1981 ο Φινλανδός Ari Vatanen, πιστεύει ότι είναι το ιδανικό μέρος για τους νέους οδηγούς να αποκτήσουν την πρώτη τους γεύση από το WRC πριν κάνει το βήμα προς τα πάνω στην επίσημη σειρά υποστήριξη αγώνων του WRC. Το πρώτο βήμα μπορεί να γίνει στο Trophy, το οποίο χρησιμοποιεί πανομοιότυπα αυτοκίνητα ράλι τα Ford Fiesta R2T.

Το DMACK Fiesta Trophy έχει τρέξει για δύο χρόνια και έχει ήδη βοηθήσει επτά οδηγούς στην πρόοδο τους σε δυο πρωταθλήματα στο Junior WRC και το WRC. Ο νικητής του Trophy Quentin Gilbert πήγε για να σφραγίσει τη νίκη του στο Τζούνιορ WRC 2015 και ξεκίνησε το 2016  με την συμμετοχή του στο WRC 2. Άλλοι απόφοιτοι από το DMACK Fiesta Trophy είναι οι Nil Solans, Sander parn, Jose Suarez και ο περσινός νικητής Marius Aasen του οποίου το βραβείο είναι για αυτό το χρόνο μια πλήρης συμμετοχή στο WRC 2 με την ομάδα DMACK.

“Προωθώντας τον μέσα από τις τάξεις του WRC είναι για να πάρει την εμπειρία από τις ειδικές διαδρομές και τους αγώνες από νωρίς και όσο το δυνατό για να πάρουν εμπειρία. Το τρόπαιο DMACK Fiesta είναι ο καλύτερος και πιο οικονομικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, με τους στενούς του ανταγωνισμού και το έπαθλο για το νικητή να είναι μια πλήρη χρονιά στην WRC 2  που την καθιστά ακόμη πιο ελκυστική, “ είπε ο Vatanen. ” Για τους νέους οδηγούς που θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά στο WRC με εστίαση για να πάρουν εμπειρίες και να οδηγηθούν προς τα εμπρός μέσω των επίσημων πρωταθλημάτων υποστήριξη, τότε το τρόπαιο είναι σίγουρα ο δρόμος προς τα εμπρός. “ Το Trophy του 2016 ξεκινά με το Vodafone Rally de Portugal το Μάιο και θα μετρήσει σε πέντε από τους ευρωπαϊκούς γύρους του WRC.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -