ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

- Advertisement -

Ο Άι Βασίλης αποτελεί σήμερα μία διεθνή λαογραφική μορφή η οποία διανέμει δώρα σε παιδιά και ενηλίκους ανεξαιρέτως. Μια μάλλον παρανοημένη εκδοχή υποστηρίζει ότι τα δώρα του Άι Βασίλη τα δικαιούνται μόνο όσοι υπήρξαν «καλοί» κατά τη διάρκεια του χρόνου.

image0-1-3

Είναι κυρίαρχο πρόσωπο του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων. Η γνωστή παρουσία του με κόκκινη στολή, λευκή γενειάδα, τα γυαλιά του, πάντα χαμογελαστός με το σάκο με τα δώρα, πάνω σε έλκηθρο που το σέρνουν ζωηρά ελάφια ή τάρανδοι αποτελεί σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα τον πλέον αγαπημένο ήρωα των παιδιών τις ημέρες αυτών των εορτών ακόμη και σε χώρες μη χριστιανικές.

santa-claus-driving

Είναι ακριβώς ο ίδιος ο «Σάντα Κλάους» (Άγιος Νικόλαος) των Άγγλων, ο «Περ Νοέλ» των Γάλλων, ο «Σίντερ-Κλάας» των Ολλανδών, ο «Βάιναχτσμαν» των Γερμανών, ο «Λαμ-Κουνγκ-Κουνγκ» («ο Καλός γερο-πατέρας») των Κινέζων, ο «Χοτέισο» των Ιαπώνων και«Babbo Natale» των Ιταλών.

Santa-Claus-Is-Coming-To-Town-5

Εμείς ως συντακτικό επιτελείο της newsautosport.com μαζί με τους συνεργάτες μας το φωτογραφικό επιτελείο της PitsDirect αλλά και της AUTOΨΗ σας μοιράζουμε από καρδιάς σε όλους εσάς αλλά και στο καθένα ξεχωριστά τις ευχές μας για καλές γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε.

imagesimages(11)

 

images(12) images(13)

Στέλλουμε όμως και το μήνυμα με ασφάλεια πάνω απ’ όλα τόσο στην καθημερινή μας διακίνηση στο δρόμο αλλά και στους αγώνες.

tumblr_ngx31gH8Zr1twb3tko1_1280

Να θυμάστε όμως και αυτά

ΠΟΤΟ και ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΤΕ

ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΑΣ

ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

one-industries-moto-santa-fmx-moto-christmas-huge-whip-7

Στην επιλογή των φωτογραφιών είναι για να καλύψουμε όλο το φάσμα του χώρου που ασχολούμαστε

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -