8ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Toyota «Toyota Dream Car»

- Advertisement -

Η Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ, επίσημοι αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Toyota στην Κύπρο, έλαβε μέρος για 4η συνεχή χρονιά στον 8ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής, που διοργανώνει η Toyota Motor Corporation, για παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών με θέμα: “To αυτοκίνητο των ονείρων σας.”

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Toyota Dream Car» αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους θεσμούς της Toyota Motor Corporation (TMC) τα τελευταία  χρόνια. Για το λόγο αυτό ο θεσμός επεκτάθηκε και συνεχίζει να πραγματοποιείται σε 18 ευρωπαϊκές χώρες, όπου μια από αυτές είναι και η Κύπρος.

Μέσα από το διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car», η ΤΟΥΟΤΑ έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να ζωγραφίσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, διεκδικώντας  την πρωτιά! Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι μικροί φίλοι της ΤΟΥΟΤΑ για το φετινό διαγωνισμό ήταν αρκετά μεγάλο, αφού περισσότερα από 700 παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΤΟΥΟΤΑ. Ο διαγωνισμός διήρκησε από τις 16 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις 3 Μαρτίου 2014.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες με την πρώτη κατηγορία να περιλαμβάνει παιδιά 8 ετών και κάτω, τη δεύτερη παιδιά 8-11 ετών και τέλος την τρίτη κατηγορία παιδιά 12-15 ετών. Οι διαγωνιζόμενοι απέστειλαν τις ζωγραφιές τους οι οποίες αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή που αποτελείτο από άτομα που προέρχονται από το χώρο των ΜΜΕ, της τέχνης και της βιομηχανίας των αυτοκινήτων. Ακολούθως, η κριτική επιτροπή επέλεξε τις τρεις καλύτερες ζωγραφιές από την κάθε κατηγορία.

Η τελετή βράβευσης των νικητών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στον εκθεσιακό χώρο της ΤΟΥΟΤΑ στη Λευκωσία.

Οι Κύπριοι νικητές θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «Toyota Dream Car» που θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία με τη συμμετοχή άλλων 70 χωρών, ενώ οι τρεις πρώτοι θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία για να λάβουν μέρος στην τελική απονομή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2014.

Οι νικητές του Τοπικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Toyota Dream Car» είναι οι:

Κατηγορίας Α’ (8 ετών και κάτω)

1ο Βραβείο Jacqueline Dzaghigian, Junior School, Κα Λία Βογιατζή/Εργαστήρι Τέχνης,  Λευκωσία

2ο Βραβείο Σάββας Χριστοδούλου, Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου, Λευκωσία

3ο Βραβείο Ράνα Οσμάν, Ι’ Δημοτικό Κ.Α (Χαλκούτσα), Λεμεσός

Κατηγορίας Β’ (8-11 ετών)

1ο Βραβείο Αριστιάνα Ρότσου, Α’ Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πολεμιδιών, Λεμεσός

2ο Βραβείο Παναγιώτης Νικολάου, Γ’ Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας, Λευκωσία

3ο Βραβείο Μαρίνα Κλεάνθους, Δημοτικό Σχολείο Μάμμαρι, Λευκωσία

Κατηγορίας Γ’ (12-15 ετών)

1ο Βραβείο Παναρέτη Νεοφύτου, International School of Pafos, Πάφος

2ο Βραβείο Χρυσοβαλάντη Χαραλάμπους, Α’ Δημοτικό Σχολείο Κοκκινοτριμιθιάς, Λευκωσία

3ο Βραβείο Γιώργος Νικοδήμου, Γυμνάσιο Λευκάρων, Σκαρίνου, Λάρνακα

 

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -