8ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής ΤΟΥΟΤΑ “Το αυτοκίνητο των ονείρων σας”

- Advertisement -

Η Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ, επίσημοι αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Toyota στην Κύπρο, ανήγγειλε την έναρξη του 8ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής, που διοργανώνει και φέτος η Toyota Motor Corporation, για παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών με θέμα: «Το αυτοκίνητο των ονείρων σας».

O διαγωνισμός ζωγραφικής ‘Toyota Dream Car’ έχει σχεδιαστεί με στόχο την προσέγγιση παιδιών ηλικίας 15 χρονών και κάτω, προσκαλώντας τους να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και οράματα τους όσον αφορά τις μεταφορές, θέματα οδικής ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Toyota Dream Car” διοργανώνεται από την Toyota Motor Corporation για 8η χρονιά, ενώ η Toyota Κύπρου συμμετέχει για 4η χρονιά. Πέρσι ο τοπικός διαγωνισμός αυτός σημείωσε μεγάλη επιτυχία και είχαν παραληφθεί 600 σχέδια από παιδιά κάτω των 15 ετών από όλη την Κύπρο.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από τις 16 Δεκεμβρίου 2013 και διαρκεί μέχρι και τις 3 Μαρτίου 2014 και στο διάστημα αυτό τα παιδιά θα μπορούν να υποβάλλουν τα έργα τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις Εκθέσεις της Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ σε όλες τις πόλεις, προσωπικά ή ταχυδρομικά. Τα ηλικιακά group των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα α) μέχρι 8 ετών, β) 8 έως 11 ετών και γ) από 12 έως 15 ετών. Από τον τοπικό διαγωνισμό θα επιλεγούν τα 3 καλύτερα έργα κάθε ηλικιακού group (συνολικά 9), τα οποία θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2014, ενώ στη συνέχεια θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό με τη συμμετοχή των υπόλοιπων χωρών.

Οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος) του Παγκόσμιου Διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2014 και θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία όπου θα συμμετάσχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα της Toyota Κύπρου, http://www.toyota.com.cy

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -