Άχρηστη θα είναι η εμπειρία από το Liepāja λέει ο Breen

- Advertisement -

Ο Craig Breen μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Motorsport News ότι η προηγούμενη εμπειρία του στο Rally Liepāja θα είναι άχρηστη όταν θα επιστρέφει στον αγώνα του FIA European Rally Championship μετά από μια πενταετή απουσία.

Ως γνωστό ο Breen κέρδισε το Rally Liepāja το 2015 οδηγώντας ένα Peugeot 208 T16 όταν έτρεξε ο αγώνας ως χειμερινός, έχοντας τερματίσει δεύτερος το 2013 και τρίτος 12 μήνες αργότερα το 2014.

Έχοντας πραγματοποιηθεί ο αγώνας στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του φθινοπώρου τα τελευταία χρόνια, η φετινή όγδοη διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί καλοκαίρι για πρώτη φορά από τις 14 – 16 Αυγούστου.

«Είναι ένα ράλι που κατάφερα να κερδίσω στο παρελθόν, αλλά ήταν στο χιόνι, οπότε, προφανώς θα είναι διαφορετικό αυτή τη φορά», δήλωσε ο Ιρλανδός Breen. “Από ό, τι καταλαβαίνω ότι έχει παρόμοιες ειδικές, αλλά σε χώμα σε σύγκριση με το χιόνι, θα είναι εντελώς διαφορετικό”

Η εκστρατεία στο ERC του Breen είναι μέσω ενός προγράμματος ανάπτυξης των ελαστικών για την MRF Tyres και ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή τέταρτη θέση στο Rally di Roma Capitale τον περασμένο μήνα σε άσφαλτο.

«Είχαμε ένα υπέροχο ράλι στην Ιταλία για την ομάδα MRF Tyres και η μετακίνηση σε χώμα στη Λετονία είναι μια διαφορετική πρόκληση καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τα ελαστικά μας», δήλωσε ο Breen, του οποίου το Hyundai i20 R5 συνοδεύεται από τον συνάδελφό του Ιρλανδό Paul Nagle. «Θα είναι το πρώτο μου χωμάτινο ράλι με την MRF και ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε καλό ρυθμό, θα μάθουμε πολλά και θα είμαστε όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -