Αγώνα χωρίς λάθη θέλει ο Erik Cais στη Λετονία

31
14 CAIS Erik (CZE), ZAKOVA Jindriska(CZE), Team Yacco ACCR Team, Ford Fiesta R5 MkII, action during the 2020 Rally di Roma Capitale, 1st round of the 2020 FIA European Rally Championship, from July 24 to 26, 2020 in Rome, Italy - Photo Gregory Lenormand / DPPI

Το ταλέντο της Τσεχίας ο Erik Cais δεν έχει χρόνο για άλλα λάθη στο FIA ERC1 Junior Championship. Ετσι προετοιμασμένος ετοιμάζεται για τον δεύτερο φετινό του αγώνα μετά την αποφοίτησή του από το ERC3 Junior.

Ο Cais έχει ένα σχέδιο για το Ράλι Liepāja θέλει να κάνει ένα αγώνα χωρίς λάθη, ειδικά ενόψει του διπλού του προβλήματος στη Λετονία την περασμένη σεζόν, όταν είχε μια συντριβή στις δοκιμές αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Για μένα θα είναι αρκετά ξεχωριστός και αρκετά δύσκολος αγώνας λόγω των συντριβών που είχαμε πέρυσι», δήλωσε ο  οδηγός της Yacco ACCR Team ace. «Πρέπει να είμαι προσεκτικός γιατί ένα λάθος εκεί θα βγεις γιατί οι δρόμοι είναι τόσο ξεχωριστοί, οπότε ο στόχος δεν θα είναι να κάνεις λάθος και να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος και καλύτερος βήμα προς βήμα».

Το Ράλι Liepāja πραγματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα 14-16 Αυγούστου και θα έχει για συνοδηγό του την συμπατριώτισσα του Jindřiška Žáková στο Ford Fiesta R5 MkII.

ΠΗΓΗ: ERC.com