Ακαταμάχητος ο Nasser δεύτερος ο Σάββα Σάββα

- Advertisement -

Τίποτα τίποτα δεν τον σταματά ο λόγος για τον Nasser Al Attiyah που έχει βάλει πλώρη για ακόμη μια νίκη στο Ράλι Κύπρος που θα τον φέρει και πιό κοντά στην κατάκτηση του 16ου του τίτλου στο πρωτάθλημα της Μέσης Ανατολής.

Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τους άλλους πρωταγωνιστές της φετινής διοργάνωσης του Ράλι Κύπρος μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Τσουλόφτα του Σίμου Γαλαταριώτη και του Πέτρου Παντελή ο οδηγός από το Κατάρ κάνει ότι θέλει.

Φυσικά σε αυτό συνέβαλε και η απόφαση του Παναγιώτη Γιάγκου και Παναγιώτη Κυριάκου να μειώσουν ρυθμό για να ολοκληρώσουν την μέρα στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης κάτι που δεν κατάφεραν όμως καθώς κάλυψε την διαφορά ο Σάββας Σάββα.

Προτεραιότητα των πρωτοπόρον στην βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι οι βαθμοί και καθώς έχουν σχετικά μεγάλη διαφορά πάνω από 12 λεπτά από το Al Attiyah σημασία για αυτούς είχε η νίκη για το τοπικό πρωτάθλημα.

Όπως προαναφέραμε η νίκη για το τοπικό πρωτάθλημα στο πρώτο αγώνα πηγαίνει στους Σάββας Σάββα και Ανδρέα Παπανδρέου που έχουν πλεονέκτημα +8.0 δευτερόλεπτα.

Φοβερή είναι η πίεση που εξασκούν οι Χρίστος Δημοσθένους με τον Κώστα Παύλου σημείωσαν για δεύτερη συνεχόμενη ειδική το δεύτερο ταχύτερο χρόνο και μείωσαν την διαφορά τους από τον Παναγιώτη Γιάγκου στα +18,8 δευτερόλεπτα και είναι στην 4η θέση γενική και τρίτο κυπριακό πλήρωμα.

Οι Σοφής Ρούσος και Χρίστος Χριστοδούλου συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα της γενικής κατάταξης.

Αναλυτικά για την εξέλιξη της πρώτης μέρα σε λίγο.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -