Ακάθεκτος για την νίκη του Ράλι Τουλίπας ο Γαλαταριώτης

- Advertisement -

Το τέλος της πρώτης μέρας του Ράλι Τουλίπας, 4ου γύρου του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι, βρίσκει στην πρωτοπορία του αγώνα τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου με Volkswagen Polo GTi R5 με προβάδισμα μισού σχεδών λεπτού από τους Χρίστο Δημοσθένους και Κύπρο Χριστοδούλου με το Skoda Fabia R5. Την τριάδα της γενικής κατάταξης συμπληρώνουν οι Πέτρος Παντελή με τον Πάμπο Λαό στο τιμόνι του Citroen DS3 R5.

Οι Γαλαταριώτης Ιωάννου ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και στις τέσσερις ειδικές διαδρομές της μέρας (δυο επαναλαμβανόμενες) στον Κοτσιάτη και το Μαρκί και παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επικράτηση στον αγώνα.

 Οι Χρίστος Δημοσθένους και Κύπρος Χριστοδούλου ακολουθούν τον δικό τους ρυθμό και βρίσκονται με το τέλος της μέρας στην δεύτερη θέση με διαφορά +29 δευτερολέπτων. Σημείωσαν σε όλες τις ειδικές τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο και περιμένουν τυχό στραβοπάτημα από τους πρωτοπόρους του αγώνα.

Ο Πέτρος Παντελή έδωσε σκληρή μάχη με τους αντιπάλους του για την χαμηλότερη θέση του βάθρου που κληροδότησε με το τέλος της μέρας αν και βρίσκεται +1,27.2 από την κορυφή. Εχει όμως προβάδισμα +11,7 από τους Παναγιώτη Γιάγκου και Αριστο Νικολάου που είναι στην 4η θέση γενικής με το Hyundai i20 R5 ακολουθούμενοι με μικρή διαφορά από τους Κώστα Ζήνωνος και Φάνο Χριστοφή που βρίσκονται στην 5η θέση.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους Φωτο Γιαννούρη και Αντώνη Χρυσοστόμου που τους βρίσκει στην πρωτοπορία της κατηγορίας RC2 με το Mitsubishi Lancer Evo IX. Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας τα αδέλφια Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου που είναι στην 8η θέση γενικής.

Στην πρωτοπορία της δικίνητης κατηγορία από την αρχή του αγώνα βρίσκονται οι Πανίκκος Πολυκάρπου και Κωσταντίνος Σιάλος με το Peugeot 208 Rally4 που είναι και στην έβδομη θέση γενικής με τους Χαράλαμπο Τιμοθέου και Παναγιώτη Σιάλο με πανομοιότυπο αυτοκίνητο να ελιναι στην δεύτερη θέση της κατηγορίας και στην 9η θέση γενικής καταταξης.

Την πρώτη δεκάδα στην κατάταξη συμπληρώνουν οι Πέτρος Πέτρου με τον Κύπρο Γεωργίου στο τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo V!! που είναι και οι πρωτοπόροι στην κατηγορία  RCS2.

Τα πληρώματα που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα για την αυριανή δεύτερη μέρα θα έχουν να καλύψουν ακόμη τέσσερις ειδικές διαδρομές (δυό επαναλαμβανόμενες) στο Γέρι και στο Τσέρι.

Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει νωρίς το απόγευμα παρά τον χώρο του αρχηγείου Αστυνομίας όπου στην συνέχεια θα γίνει και η απονομή των επάθλων

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -