Ακαθεκτος συνεχίζει ο Σίμος Γαλαταριώτης

- Advertisement -

Τρείς νίκες σε ισάριθμες ειδικές διαδρομές που έχουν γίνει στο Ράλι Φοινικούδων που είναι σε εξέλιξη σημείωσε ο Σίμος Γαλαταριώτης και ανοίγει την διαφορά του από τον Χρίστο Δημοσθένους που παραμένει στην δεύτερη θέση στα +18.0 δευτερόλεπτα ενώ ο Κώστας Ζήνωνος παραμένει 3ος.

Τα διαγωνιζόμενα πληρώματα μετά από ανάπαυλα για σέρβις και ξεκούραση ξεκίνησαν το δεύτερο σκέλος της σημερινής πρώτης μέρας του αγώνα που περιλαμβάνει συνολικά πέντε ειδικές διαδρομές ανάμεσα τους και την υπερειδική με την οποία ολοκληρώνεται η μέρα στην πίστα της Αχνας.

Το γρήγορο τέμπο που ακολουθεί ο Σίμος Γαλαταριώτης μόνο οφέλει του αποφέρει και σιγά σιγά δημιουργεί ένα προβάδισμα που ακόμη δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλές. Το δεύτερο πέρασμα από τα Κελιά ήταν ακόμη πιό ταχύτερο και σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 10:18.7.

Οι Χρίστος Δημοσθένους και Κύπρο Χριστοδούλου με το Skoda Fabia ακολουθούν το δικό τους ρυθμό και γράφουν σταθερά τους δεύτερους ταχύτερους χρόνους. Τον τρίτο ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο πέρασμα από τα Κελιά σημείωσαν οι Κώστας Ζήνωνος με τον Φάνο Χριστοφή και παραμένουν στην θέση που οδηγεί στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου. Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα Πέτρος Παντελή και Αντώνης Χρυσοστόμου στο Citroen DS3 βρίσκονται στην 4η θέση γενικής με την διαφορά τους από τον Κώστα Ζήνωνος να είναι λιγότερη από επτά δευτερόλεπτα.

Ο Παναγιώτης Γιάγκου βρίσκεται στην 5η θέση , ενώ  στην κατηγορία RC2 είχαμε ανακατατάξεις καθώς στην πρωτοπορία έχουν περάσει τα αδέλφια Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου με το Mitsubishi Lancer Evo 9  την στιγμή που ο Κυριάκος Κυριάκου με τον Χρίστο Αριστείδου με το Subaru Impreza  υποχώρησαν στην 3η θέση της κατηγορίας.

Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας αυτή στην οποία έχουμε έντονο ανταγωνισμό έχουν περάσει οι Γιώργος Παφίτης με τον Βασίλη Γραμμένο στο Mitsubishi Lancer Evo 9.

Σταθερός στην πρωτοπορία της RC4 παραμένει ο Πανίκο Πολυκάρπου και Περικλή Νικολαίδη με το Peugeot 208 που  βρίσκονται στην 7η θέση γενικής με τους Χαράλαμπο Τιμοθέου και Παναγιώτη Σιάλο με πανομοιότυπο αυτοκίνητο  να παραμένουν στην δεύτερη θέση της κατηγορίας με τους Κωσταντίνο Τελεβάντο και Τάκη Σταύρου να είναι στην 3η θέση της κατηγορίας

Εντυπωσιακός ο Σταύρος Σταύρου με τον Ελπιδωφόρο Ελπιδοφώρου κρατά την πρωτοπορία στην κατηγορία RCS2 με το Mitsubishi Lancer Evo 7

Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη και η μέρα θα ολοκληρωθεί με το υπερθέαμα στην υπερειδική στην πίστα της Άχνας όπου οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν θέαμα και από άλλες μορφές αγώνων, πλαγιολίσθησης Drift και Time Attack.

Περισσότερα από τον αγώνα σε λίγο.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,699ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -