Ακυρώνονται οι σημερινές ελεύθερες δοκιμές του MotoGP Αργεντινής

- Advertisement -

Ακυρώνονται οι σημερινές ελεύθερες δοκιμές του MotoGP Αργεντινής

Οι οργανωτές του MotoGP με ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι αλλάζει το χρονοδιάγραμμα του 3ου γύρου της χρονιάς στην Αργεντινή.

Παρουσιάστηκαν προβλήματα και καθυστερήσης στην άφιξη του εξοπλισμού των ομάδων στην πίστα Ternas de Rio Hondo και οι ιθύνοντες του θεσμού αναγκάστηκαν  να ακυρώσουν τις σημερινές ελεύθερες δοκιμές.

Στην επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα αναφέρονται τα εξής: «Πέντε πτήσεις είχαν προγραμματιστεί για την αποστολή του εξοπλισμού από το Lombok της Ινδονησίας στο Tucuman που βρίσκεται κοντά στο Ternas de Rio Hondo στην Αργεντινή. Λόγω δυό διαφορετικών ζητημάτων που επηρέασαν δυό διαφορετικές πτήσεις, το τελικό φορτίο για το GP Αργεντινής, αναμένεται να φθάσει στην Χώρα την Παρασκευή. Η σχετική πτήση περιέχει εξοπλισμό για όλες τις κατηγορίες του παγκοσμίου πρωταθλήματος και έτσι οι αλλαγές αφορούν όλες της κατηγορίες»

Ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών οι Ελεύθερες δοκιμές θα ξεκινήσουν για όλες τις κατηγορίες το πρωί του Σαββάτου, από εκείνες της Παρασκευής η μιά ακυρώνεται και η δεύτερη μεταφέρεται το Σάββατο.

Κατά συνέπεια οι κατατακτήριες 1,2 και 3 θα γίνουν το Σάββατο 2 Απριλίου. Επίσης οι αναβάτες θα έχουν το πρωί της Κυριακής περισσότερο χρόνο για δοκιμές αμέσως μετά το καθιερωμένο Warm-up

Λόγο και της διαφοράς ώρας που υπάρχει με την Αργεντινή το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα σε ώρες Κύπρου το Σάββατο ξεκινά με τις Ελεύθερες δοκιμές 1 στις 16:35 ακολουθούν στις 19:25 οι δεύτερες δοκιμές και στιε 22:25 οι τρίτες. Στις 23:05 θα ξεκινήσουν οι πρώτες κατατακτήριες και θα ακολουθήσουν στις 23:30 οι δεύτερες.

Το πρόγραμμα της Κυριακής αρχίζει στις 16:40 με το Warm-up θα ακολουθήσει το Best of στις 17:05 και ο αγώνας στις 21:00.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,798ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -