Αλλαγές και φέτος στην F1 λόγο πανδημίας

- Advertisement -

Οι δύσκολες καταστάσεις του 2020 στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ελέο κορωνοϊού έκαναν την Formula 1 να πάρει πολλά μαθήματα και να γίνει πιο ευέλικτη. Καθώς βέβαια η πανδημία του covid-19 που συνεχίζει να ταλαιπωρεί σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου μην αφήνοντας καμιά ανθρώπινη δραστηριότητα ανεπηρέαστη και φέτος θα έχουμε αλλαγές στο αγωνιστικό ημερολόγιο.

Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και από τις φήμες που κυκλοφορούν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τον αγώνα της Πορτογαλλίας που είναι προγραμματισμένος ως ο τρίτος αγώνας της χρονιάς.

Αν τελικά η Πορτογαλλία δεν πραγματοποιήσει τον αγώνα της υπάρχει ήδη ένα εναλλακτικό σχέδιο με το Μπαχρέιν να πργματοποιεί και δεύτερο αγώνα όπως έκανε και κατά την περσινή χρονιά.

Αυτό βέβαια θα φέρει πιθανότατα αλλαγές και στις ημερομηνίες με τον αγώνα της Ιμολα να μεταφέρεται κατά μια εβδομάδα. Υπάρχει βέβαια και εναλλακτικό σενάριο που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει και για να αποφύγουν οι ομάδες τα διπλά ταξίδια να κάνουν αρχή της χρονιάς με δυό αγώνες στο Αραβικό κρατίδιο

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,376ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -