Αναγνωρίσεις και δοκιμές για το ράλι Λετονίας

- Advertisement -

Οδηγοί και ομάδες βρίσκονται ήδη στην Λετονιά και αναμένουν την επίσημη εκκίνηση του 2ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι.

Ο Χωμάτινος αγώνας του Rally Liepaja θα καλύψει συνολικά 706,64 χιλιόμετρα από τα οποία τα 177,87 χιλιόμετρα θα είναι αγωνιστηκά και θα περιλαμβάνουν 10 ειδικές διαδρομες υψηλής ταχύτητας.

Ανάμεσα στα πληρώματα που θα λάβουν μέρος είναι και ένα Κυπριακό με τους πρωταθλητές του 2018 Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου που θα τρέξουν με το VW Polo GTi R5. Το Κυπριακό πλήρωμα αντί να κάνει διακοπές επέλεξε να λάβει μέρος σε αυτό το συναρπαστικό αγώνα υψηλής ταχύτητας για να απολαύσουν ταχύτητα αλλά συνάμα και να προετοιμαστούν ενόψη και του Ράλι Κύπρος που θα γίνει τον Οκτώβριο και θα αποτελεί και τον 4ο γύρο του φετινού ERC FIA.

Τα διαγωνιζόμενα πληρώματα περιμένουν να ριχθούν στην μάχη αύριο που περιλαμβάνει τα ελεύθερα δοκιμαστηκά για τους οδηγούς προτεραιότητας από η ώρα 15:00 – 17:15 τοπική ώρα σε μια επιλεγμένη διαδρομή στο Globina Municipality Liepaja μήκους 4,61 χλμ.

Στη συνέχεια από η ώρα 17:30 – 19:00 θα γίνει στο ίδιο μέρος η κατατακτήρια διαδρομή πάλι για τους οδηγούς προτεραιότητας ενώ στις 19:15 μέχρι τις 20:00 θα γίνει το Shakedown για όλα τα πληρώματα.

Μια σειρά από ομάδες και οδηγούς πέραν από την αναγνώριση των ειδικών διαδρομών προχώρησαν χθές και σε δοκιμές για να κάνουν τις ανάλογες ρυθμίσεις των αυτοκινήτων τους και αυτό το βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Ως Newsautosport.com θα συνεχίσουμενα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τα νεότερα από την Λετονιά αλλά και για την άλλη πλούσια δραστηριότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αυτές τις μέρες

Για μια ακόμη φορά ευχόμαστε στο Κυπριακό πλήρωμα κάθε επιτυχία και να τιμήσουν επάξια τα χρώματα της πατρίδας μας.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -