Ανανέωσαν την συνεργασία τους Aston Martin και Hackett London

- Advertisement -

Η βρετανική φίρμα θα γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής ταξιδιωτικών ενδυμάτων και Officewear για την ομάδα της Aston Martin Cognizant F1

H Hackett London η βρετανική μάρκα ανδρικών ενδυμάτων ανανέωσε τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Aston Martin γιορτάζοντας μια μοναδική 20ετή σχέση. Η Aston Martin και η Hackett London είναι παγκοσμίως γνωστές διαχρονικές βρετανικές μάρκες με κοινή εκτίμηση για το στυλ την δεξιοτεχνία και την πολυτέλεια.

Ανακοινώνοντας επέκταση της συνεργασίας τους η Hackett London θα γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής ταξιδιωτικών ενδυμάτων και Officewear για την ομάδα της Aston Martin Cognizant F1. θα εφοδιάζει με ρούχα τόσο τους οδηγούς Sebastien Vettel και Lance Walk καθώς και την υπόλοιπη ομάδα.

Για να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο σε αυτή την εντυπωσιακή συνεργασία η Hackett London θα συνεχίσει την περιζήτητη συλλογή Aston Martin Racing by Hackett για το καλοκαίρι του 2021 προσφέροντας μια σειρά από premium ρούχα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για σύγχρονους άνδρες με πάθος για την αυτοκινητοβιομηχανία και τους αγώνες

Ο Marek Reichman, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, ανάφερε: «Ο Hackett και η Aston Martin μοιράζονται μια μεγάλη παράδοση όμορφου σχεδιασμού και απίστευτης βρετανικής δεξιοτεχνίας, σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά για την παραγωγή πολυτελών προϊόντων. Αυτή η εταιρική σχέση έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου επειδή βασίζεται σε κοινές αξίες και όραμα. Είμαστε ευτυχείς που η συλλογή Aston Martin Racing by Hackett θα συνεχιστεί και όσοι από εμάς απολαμβάνουμε να φοράμε ρούχα Hackett γνωρίζουμε ότι το γραφείο και τα ταξιδιωτικά ρούχα για την Ομάδα ™ Aston Martin Cognizant Formula One θα είναι τα καλύτερα στην επιχείρηση.”

Ο Jefferson Slack, Διευθύνων Σύμβουλος – Εμπορικός & Μάρκετινγκ, Aston Martin Cognizant Formula One™ πρόσθεσε: “Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να καλωσορίζουμε τον Hackett London ως τον επίσημο προμηθευτή ταξιδιωτικών ενδυμάτων της Ομάδας. Ως μακροχρόνιος συνεργάτης της Aston Martin, είναι ταιριαστό ότι η συνεργασία μας επεκτείνεται στο νέο μας εγχείρημα formula 1. Η πολυτέλεια και το στυλ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αρχών μας και είναι επιτακτική ανάγκη αυτές οι αξίες να επεκταθούν στην ενδυμασία μας.

Η Marcella Wartenbergh, Διευθύνουσα Σύμβουλος της AWWG, μητρικής εταιρείας της Hackett London, είπε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μεταφέρουμε την αγαπημένη μας συνεργασία με την Aston Martin στο επόμενο επίπεδο υποστηρίζοντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στη F1. Μια ομάδα F1 αντιπροσωπεύει τους καλύτερους από τους καλύτερους, όχι μόνο τους οδηγούς, αλλά και τους μηχανικούς, το πλήρωμα pit , άνδρες και γυναίκες στην κορυφή του τομέα τους που μοιράζονται τις αξίες και το όραμα της αριστείας του Hackett London. Ενώ η πολυτέλεια υπάρχει στο paddock, η Aston Martin θα φέρει μια ανανεωμένη αίσθηση κομψότητας σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας.”

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -