Άνεμος ο Τσουλόφτας απλεισίαστος ο Νάσσερ

- Advertisement -

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα το Ράλι Κύπρος 2020, 2ος γύρος του Μεσανατολικού Πρωταθλήματος Ράλι και 5ος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι.

Συνολικά 20 πληρώματα έχουν ριχθεί στην μάχη της σημερινής μέρας κάνωντας χρήση του κανονισμού Rally2.

Το προβάδισμα πάνω από 14 λεπτά που έχει ο Nasser Al Attiyah του επιτρέπει σήμερα να κάνει περίπατο για να στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά νικητής του αγώνα και για έβδομη στην ιστορία του Ράλι Κύπρος αλλά και να διασφαλίσει τον 16ο τίτλο του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής.

Αντί αυτού όμως ξεκίνησε δυναμικά το παρών του σήμερα σημείωσε το δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην διαδρομή των Λευκάρων 21,56 χλμ  και ήταν +12,5 πιο αργός από τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα.

Αυτή ήταν η Τρίτη νίκη σε ειδικές μέχρι τώρα για το νεαρό Τσουλόφτα και σε συνδιασμό με τον ίδιο χρόνο που σημείωσαν στο χθεσινό πρώτο πέρασμα από την Ασίνου με τον Άραβα οδηγό πιστοποίησε ότι αν δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν ίσως να ήταν και διαφορετικά τα αποτελέσματα.

Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας είναι πλέων στην έννατη θέση γενικής και με τις διαφορές να είναι σχετικά μικρές σίγουρα μπορεί να βελτιώσει περισσότερο την θέση του.

Με το τέλος της χθεσινής μέρας στην δεύτερη θέση γενικής και πρώτος Κύπριος ήταν ο Σάββας Σάββα που στο ξεκίνημα της μέρας πέτυχε τον έννατο ταχύτερο χρόνο με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 4η θέση γενικής. Δεύτερος γενικής πέρασε ο Παναγιώτης Γιάγκου που ήταν και πέμπτος ταχύτερος στην ειδική των Λευκάρων.

Να τονίσουμε ότι τρίτος ταχύτερος στα Λεύκαρα ήταν ο νικητής του Ράλι Κύπρος το 2018 Σίμος Γαλαταριώτης ακολουθούμενος από τους περσινούς πρωταθλητές Πέτρο Παντελή / Κύπρο Χριστοδούλου και τον Πανίκκο Πολυκάρπου.

Τρίτος γενικής κατάταξης μετά τα Λεύκαρα είναι ο Χρίστος Δημοσθένους ενώ την πρώτην εξάδα συμπληρώνουν οι Σοφής Ρούσος στην Πέμπτη θέση και ο Χρίστος Χριστοδούλου με τον Κώστα Λαό και Μιχάλη Στυλιανού να ακολουθούν στην 7η θέση γενικής.

Δεύτερος για το Μεσανατολικό Πρωτάθλημα ο Abtulan Al Rawahi που βρίσκεται στην 8η θέση γενικής.

Επικεφαλής στην δικήνητη κατηγορία τέθηκε εκ νέου ο Χρύσος Παντελή ενώ ο Ελισσαίος Γεωργίου με το Mitsufishi Lancer Evo VI συμπληρώνει την κορυφαία δεκάδα της γενικής κατάταξης.

Περισσότερα σε λίγο

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -