Ανοίγει το προβάδισμα ο Σίμος Γαλαταριώτης

- Advertisement -

Καταστροφικό αποδεικνύεται το Ράλι Γύρος της Κύπρου εναρκτήριος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακόμη ένα πλήρωμα οι Γιώργος Παφίτης με τον Μιχάλη Βασιλείου με το Mitsubishi Lancer Evo 9 τέθηκαν εκτός μάχης ανεβάζοντας τον αριθμό των εγκαταλείψεων στις 4. Από την αρχή μετά το ατύχημα που είχαν τέθηκαν εκτός μάχης οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας με τον Στέλιο Ηλία. Στην δεύτερη ειδική αποχώρησαν και οι Πέτρος Πέτρου με τον Γιώργο Αλεξάνδρου και οι Χρίστος Χριστοδούλου Ευάγγελος Ξενοφώντος.

Το δεύτερο πέρασμα από την ειδική Καπουράς – Σπήλια τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε για άλλη μια φορά ο Σίμος Γαλαταριώτης που άνοιξε το προβάδισμα του στο 1:25 από τον Πέτρο Παντελή. Η ειδική διαδρομή αυτή έφερε ανακατατάξεις καθώς τρίτος πέρασε ο Αντώνης Χειλημήντρης με τον Πάμπο Λαό με τον Σταύρο Αντωνίου και Δημήτρη Πιερή να υποχωρούν στην 4η θέση εξακολουθώντας να είναι οι ηγέτες στην RC2 με δεύτερο σε αυτή την κατηγορία το Σοφιανό Ρούσο και τρίτο το Γιώργο Νέστωρος με τον Γιάννο Καλλή που είναι στην 3η θέση της κατηγορία στην πρώτη του συμμετοχή στο Mitsubishi Lancer Evo X.

Στην RCS2 εξακολουθεί να έχει την πρωτοπορία ο Ελισσαίος Γεωργίου με τον Ιάκωβο Καζάνκα ενώ στην δικήνητη κατηγορία διατηρεί προβάδισμα ο Ζαχαρίας Μανώλη με το Honda Civic EP3 με τον Γιαννάκη Τζιωρτζή και τον Τούλλη Αριστοδήμου στο Ford Fiesta να είναι στην δεύτερη θέση.

Απομένει το δεύτερο πέρασμα από την ειδική διαδρομή Κούρδαλι –Ασίνου για να ολοκληρωθεί η σημερινή πρώτη μέρα του αγώνα.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -