Ανοίγουν την διαφορά Τσουλόφτας και Ηλία

- Advertisement -

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους Αλέξανδρο Τσουλόφτα και Στέλιο Ηλία στο Ράλι Κύπρος. Σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και στην δεύτερη ειδική διαδρομή του Ξυλιάτου μήκους 19,65 χλμ και άνοιξαν την διαφορά τους από το Nasser Al Attiyah στα +10,9 δευτερόλεπτα. Την στιγμή που στην Τρίτη θέση γενικής παραμένουν οι περσινοί πρωταθλητές Πέτρος Παντελή / Κύπρος Χριστοδούλου.

Όπως διαφαίνεται εκτός μάχης έχουν τεθεί από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή οι Σίμος Γαλαταριώτης / Αντώνης Ιωάννου, Χαράλαμπος Τιμοθέου / Αντώνης Χρυσοστόμου και Ζαχαρίας Μανώλη / Κώστας Ευριπίδου από τη δικήνητη κατηγορία.

Μολις γίνουν γνωστά τα αίτια αποχώρησης τους θα σας ενημερώσουμε.

Πίσω στην αγωνιστική δράση ακάθεκτοι συνεχίζουν την πορεία τους οι νικητές των δυό προηγούμενων αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας / Στέλιος Ηλία στη Λάρνακα και στη Λεμεσό. Το πλήρωμα δείχνει από την αρχή τις προθέσεις τους θέλει τη νίκη ανάμεσα στα κυπριακά πληρώματα γιατί όχι και για το Ράλι Κύπρος.

Τα διαγωνιζόμενα πληρώματα έχουν να αντιμετωπίσουν λόγο της καλοκαιρία που επικρατεί στο νησί τις ψηλές θερμοκρασίες αλλά και την σκόνη που είναι σημαντικός παράγοντας για την ορατότητα των πληρωμάτων.

Με το πέρασμα 13 πληρωμάτων από την ειδική διαδρομή τα προσωρινά αποτελέσματα δείχνουν στην 4η θέση τους περσινούς δευτεραθλητές Κύπρου και πρωτοπόρους στο φετινό πρωτάθλημα Παναγιώτη Γιάγκου και Παναγιώτη Κυριάκου στην 4η θέση γενικής  με τους Σοφή Ρούσο και Σάββα Σάββα να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Περισσότερα σε λίγο

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,871ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -