Αντέχει την πίεση ο Nikolay Gryazin

- Advertisement -

Το τέλος της σημερινής μέρας του RPZ Ράλι Πολωνίας βρίσκει στην πρωτοπορία του αγώνα τον Nikolay Gryazin που άντεξε την πίεση των αντιπάλων του και απόφυγε τα όποια λάθη και  χωρίς να αναλάβει πολλά ρίσκα έχει πλεονέκτημα +11s από τον Φινλανδό Jari Huttunen. Είναι πρωτοπόρος και στην κατηγορία ERC Junior under 28.

Στην Τρίτη θέση βρίσκεται ο βρετανός Chris Ingram με την διαφορά του από τον πρωτοπόρο του αγώνα να είναι στο +1.33s.

Με οριακή διαφορά μόλις 1.7 δέκατα πιο πίσω είναι ο Γερμανός Fabian Kreim. Σε δηλώσεις του αμέσως με το τέλος της σημερινής μέρας ο πρωτοπόρος του αγωνά ανάφερε: «ευτυχώς μας άντεξαν τα ελαστικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκλήρωσα την σημερινή μέρα»

Ενώ από την δική του πλευρά ο φινλανδός οδηγός ανάφερε: « είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που δεν είχαμε ατύχημα. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας θα δούμε τι θα γίνει αύριο»

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί και ο νεαρός πολωνός Mikolay Marczyk που χαρακτήρισε την σημερινή μέρα πολύ καλή για αυτούς. « Ήταν ο πρώτος μου αγώνα σε χώμα με αυτοκίνητο R5 και προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Αύριο θα πιέσω περισσότερο». Ο Marczyk με το τέλος της μέρας είναι στην 5η θέση γενικής με τους συμπατριώτες του Gregorz Grzyb και Lukasz Habai να ακολουθούν στις επόμενες δυό θέσεις.

Ο Τσέχος Filip Mares βρίσκεται στην 8η θέση γενικής με τους Kasperczky και Norbert Herczig να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα στον αγώνα. Ο Σουηδός Tom Kristensson εξακολουθεί να είναι ο πρωτοπόρος στην δικίνητη κατηγορία RC4 με το Opel Adam R2 με διαφορά μόλις +20.2 δευτερόλεπτα από τον ισπανό Efren Liarena με το Peugeot 208 R2.

Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει έξι συνολικά ειδικές διαδρομές (τρεις επαναλαμβανόμενες) και οι μικρές διαφορές που υπάρχουν υπόσχονται ένα δραματικό φινάλε.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -