Αντέχουν την πίεση οι Lukyanuk και Eremeev

- Advertisement -

Καθώς απομένει το τελευταίο σκέλος στο Rally di Roma Capitale, εναρκτήριο αγώνα του Ευρωπαϊκου πρωταθλήματος Ράλι 2020 της FIA ο  Alexey Lukyanuk και ο Dmitry Eremeev έχουν πλεονέκτημα 23,9 δευτερόλεπτα έναντι των Giandomenico Basso και Lorenzo Granai που εμφανίζονται στην κεντρική φωτογαφία.

Απομένουν τρεις ακόμη ειδικές και οOliver Solberg και ο Aaron Johnston είναι τρίτοι γενικής με τον Solberg να είναι και στην κορυφή του ERC1 Junior. Ο Simone Tempestini και ο Sergiu Itu από τη Ρουμανία είναι επικεφαλής των Ιρλανδών Craig Breen και Paul Nagle με 2,3 δευτερόλεπτα στη μάχη τους για την τέταρτη θέση.

Ο Ιταλός Zelindo Melegari και ο Corrado Bonato ηγούνται του ERC2, ενώ ο νεοεισερχόμενος στο ERC Andrea Mabellini είναι επικεφαλής στο Abarth Rally Cup μαζί με το συνοδηγό του Nicola Arena.

Στα ERC3 και ERC3 Junior η μάχη δεν μπορούσε να είναι πιο κοντά με τον Ken Torn 1.2s μπροστά από τον Pedro Antunes και όλα πλέων είναι πιθανά. Συνοδηγούνται  από τους Kauri Pannas και Pedro Alves αντίστοιχα.

Περισσότερα σε λίγο…

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -