Αντεπίθεση από τον Georg Linnamae

- Advertisement -

Καθως απομένουν δυό ακόμη ειδικές διαδρομές για να ολοκληρωθεί η σημερινή μέρα του εναρκτήριου αγώνα του ERC FIA  στο Rally Serras de Fafe Felgueiras της Πορτογαλίας το ενδιαφέρων κορυφώνεται ακόμη περισσότερο.

Το απογευματινό πέρασμα από τις ειδικές διαδρομές ξεκίνησε με την ακύρωση της ε.δ 6 (δεύτερη για σήμερα) για λόγους ασφαλείας.

Στην ειδική διαδρομή 7 ο πρωτοπόρος του αγώνα Ισπανός Nil Solans είχε μιά πλαγιολίσθηση στις λίμνες νερού που σχηματίστηκαν στο δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο. Αυτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Georg Linnamae που κάλυψε 15,3 δευτερόλεπτα. Η διαφορά πλέων ανάμεσα στους δυό οδηγούς βρίσκεται τώρα κάτω από 13,5 δευτερόλεπτα κάτι που αυξάνει ακόμη περισσότερο των ανταγωνισμό και το ενδιαφέρων.

Η κατάταξη για την πρώτη εξάδα παραμένει η ίδια με την προηγούμενη μας αναφορά.

Οι οργανωτές του αγώνα κατά την διάρκεια της μεσηβρινής ανάπαυλας για την ανασυγκρότηση και το σερβις απόκλεισαν από τον αγώνα τον νεαρό Γάλλο οδηγό Antonio Fotia που οδηγούσε σε ένα ανοικτό κομμάτι διαδρομής με σπασμένο ελαστικό κάτι που οι κανονισμοί δεν το επιτρέπου.

Περισσότερα από τον αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη σε λίγο.

ΠΗΓΗ: ERC FIA

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,798ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -