
Ο Βέλγος οδηγός Amaury Molle μίλησε για την απογοήτευση που ένιωσε μετά τη συντριβή που είχε στο Ράλι Liepāja την Κυριακή.
Ως γνωστό το βελγικό ταλέντο έχει θέσει σαν στόχο να καλύψει φέτος ολόκληρο το πρωτάθλημα του Junior FIA ERC3 που υποστηρίζεται από το Pirelli. Στον εναρκτήριο αγώνα στο Rally di Roma Capitale κατάφερε να τερματίσει στην χαμηλότερη θέση του βάθρου στην κατηγορία.

Αν και ξεκίνησε το Rally Liepāja με φιλοδοξίες καθώς ήταν και ο πρώτος του αγώνας σε χωμάτινες επιφάνειες και μάλιστα με υψηλές ταχύτητες τελικά είχε άδοξο αποτέλεσμα.
Χτίζοντας την εμπειρία του σχετικά με τον χωμάτινό αγώνα μαζί με τον Γάλλο συνοδηγό του Florian Barral, ο Molle ήταν στην 10η θέση όταν τέθηκε εκτός αγώνα μετά από ατύχημα στην ειδική διαδρομή έξι.

«Μόλις βγήκαμε έξω από το δρόμο πριν από το στενό τμήμα», είπε ο Molle. «Αφού ήμουν λίγο αργός στη προηγούμενη ειδική, προσπάθησα να είμαι λίγο πιο γρήγορος, αλλά δεν ήταν καλή ιδέα. Πήγαμε ανοικτά και άγγιξα ένα ανάχωμα και αρχίσαμε να κυλάμε. Κάναμε μερικές τούμπες. Το αυτοκίνητο έχει πλέον καταστραφεί, αλλά είμαστε καλά, λίγο επώδυνο. Είναι απλώς απογοήτευση γιατί πήγαινα πολύ καλύτερα και βελτιωνόμουν συνέχεια. Συμβαίνει αυτό σε ένα ράλι, ήμουν πολύ γρήγορος. Είναι ντροπή όμως για μένα.”
Αυτό το περιστατικό δεν πρόκειται όμως να μας αλλάξει τα σχέδια μας θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε το αυτοκίνητο και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα στις Αζόρες» είπε.