Από την Κύπρο στη Λετονία θερμή υποδοχή στους Γαλαταριώτη και Ιωάννου

- Advertisement -

Εδώ και μέρες οι διοργανωτές του Rally Liepaja έχουν δημιουργήσει τον δικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Facebook ώστε να προβάλουν τον αγώνα τους.

Ως γνωστό το  Rally Liepaja αποτελεί τον δεύτερο από τους έξι φετινούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι 2020 μέρος του οποίου είναι και το Ράλι Κύπρος που θα αποτελεί τον τέταρτο φετινό αγώνα.

Με δημοσίευση τους οι διοργανωτές του αγώνα Από την Κύπρο στη Λετονία – Θερμή υποδοχή στον Σίμο Γαλαταριώτη και τον Αντώνη Ιωάννου και την πιο πάνω φωτογραφία καλοσωρίζουν τους συμπατριώτες μας στον φετινό τους αγώνα.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένος οι πρωταθλητές Κύπρου 2018 επέλεξαν αντι διακοπές να λάβουν μέρος στον αγώνα που θα γίνει 14-16 Αυγούστου και να απολαύσουν ταχύτητα στις γρήγορες χωμάτινες ειδικές διαδρομές στην χώρα της Λετονίας.

Το πλήρωμα και η ομάδα βρίσκονται ήδη στη Λετονία και πραγματοποιούν αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών και προετοιμάζονται για μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Αυτό που απομένει είναι να τους ευχηθούμε καλό και ασφαλισμένο αγώνα και να τιμήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρώματα της πατρίδας μας.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -