Αποχωρεί από την προεδρία της Motorsport Australia ο Ανδρέας Παπαδόπουλος

- Advertisement -

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος θα αποχωρήσει από Πρόεδρος αλλά και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motorsport Australia στο τέλος της φετινής χρονιά σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Motorsport.com.

Ο Παπαδόπουλος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του αυστραλιανού διοικητικού οργάνου από το 2001 και πρόεδρος από το 2009. Ενώ η τρέχουσα θητεία του στην κορυφαία δουλειά αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2021, αποφάσισε να παραιτηθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Θα συνταξιοδοτηθεί ως ο μακροβιότερος διευθυντής και ο μακροπρόθεσμος πρόεδρος στην ιστορία της Motorsport Australia / Confederation of Australian Motor Sport.

Η αποχώρησή του ακολουθεί την πρόσφατη εξορθολογιστική ανακοίνωση της Motorsport Australia, η οποία αναφέρει ότι θα έχει σημαντικές περικοπές στο εργατικό δυναμικό της.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος θα αποχωρήσει από την ηγεσία της Motorsport Australia  θα συνεχίσει όμως να εργάζεται σε διάφορους ρόλους της FIA, όπως ως ο πρόεδρος της Taskforce ASN Development, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντών και Αξιωματούχων και ως μέλος της Επιτροπής Μονοθέσιων αγωνιστικών.

«Είμαι σίγουρα περήφανος για αυτό που έχουμε επιτύχει ως διοικητικό συμβούλιο τα τελευταία 20 χρόνια, και κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου αυτής της υπέροχης οργάνωσης, που σημαίνει πολύ για μένα», είπε ο Παπαδόπουλος.

«Ωστόσο, μετά από πολλή σκέψη, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να παραιτηθώ καθώς η Motorsport Australia ξεκινά το επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο στην πλούσια ιστορία της.

Αυτό ακολουθεί την πρόσφατη ανακοίνωση και εφαρμογή μιας αναδιάρθρωσης εγκεκριμένης από το διοικητικό συμβούλιο που θα ωφελήσει σίγουρα το άθλημα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

«Ήταν τεράστια τιμή που ηγήθηκα μιας τόσο ισχυρής και εντυπωσιακής οργάνωσης με τη συμβολή πολλών παθιασμένων ανθρώπων σε όλο το αυστραλιανό μηχανοκίνητο αθλητισμό, από το διοικητικό συμβούλιο και τη διοίκηση μέχρι τους αγωνιζόμενους και εθελοντές αξιωματούχους που κάνουν αυτό το άθλημα τόσο ξεχωριστό.

«Φυσικά δεν θα χαθώ από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα συνεχίσω να συνεργάζομαι στενά με τη FIA, όπου η Motorsport Australia και τα μέλη της, αξιωματούχοι και ανταγωνιστές της είναι σεβαστές, ενώ συνεχίζει επίσης να παρακολουθεί λαϊκούς και άλλες εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα. μήνες και χρόνια μπροστά. “

Ένας αναπληρωτής πρόεδρος θα επιβεβαιωθεί από την Motorsport Australia σε εύθετο χρόνο, προτού διεξαχθούν εκλογές τον Οκτώβριο του 2021.

ΠΗΓΗ: Motorsport.com

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -