Αποχώρησε από τον αγώνα η Sara García

- Advertisement -

Το Ράλι Ντακάρ αποτελεί κυρίως ανδρική υπόθεση αλλά έχει και τολμηρές γυναίκες που θέλουν να βιώσουν αυτή την περιπέτεια. Φέτος, δύο γυναίκες συμμετείχαν στην κατηγορία των μοτοσυκλετών, με τη φιλοδοξία να είναι  γίνουν οι πρώτες γυναίκες που θα φτάσουν στο τέρμα σε τέτοιες συνθήκες.

Μια από αυτές και μάλιστα νεοεισερχόμενη στο Ντακάρ είναι η ισπανίδα Sara García που τρέχει με την ομάδα Zamora. Ωστόσο, η Sara García αναγκάστηκε να εγκαταλείψει σήμερα στο δρόμο για το Moquegua, αφήνοντας πλέον μόνη την Anastasiya Nifontova να αντιμετωπίζει την τεράστια αυτή πρόκληση …

Η Sara García ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες, μέσω των κοινωνικών δικτύων, το αποχαιρετισμό της στο Ράλι Ντακάρ με απογοήτευση και θλίψη, μετά από μια ηλεκτρική βλάβη στο 180 χιλιόμετρο της ειδικής.

Ο οδηγός της Zamora εξήγησε ότι μετά από τρεις ώρες που έδινα μάχη για να βρώ το πρόβλημα στη μοτοσικλέτα, δεν το βρήκαν. Εξαντλήθηκα και δεν είχα δυνάμεις να συνεχίσω.

«Πρώτα δεν είχα μπαταρία, βάλαμε καινούργια φορτισμένη, τότε οι αντλίες δεν λειτουργούσαν, αλλάξαμε τον διακόπτη, δεν λειτουργούσαν μέχρι να φτιάξουν μια εφεύρεση με ασφάλεια, καταφέραμε να την τροφοδοτήσουμε, αλλά δεν ξεκίνησε. Ελέξαμε όλες την ηλεκτρική καλοδίωση, τα πάντα έδειχνα εντάξει … Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να την σπρώξουμε για το σημείο συγκέντρωσης με αυτούς που με πήραν από την ειδική».

«Ευχαριστώ όλους όσους πίστευσαν σε μένα και για την ενθάρρυνση που έλαβα στο να είμαι μέρος αυτής της περιπέτειας»

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,699ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -