Αρχίζει το πρωτάθλημα ταχύτητας με το Αρχιμανδρίτα Ράλλυ Σπριντ

- Advertisement -

Πρεμιέρα και για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας θα έχουμε την Κυριακή 28 Μαρτίου με τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς να είναι το Αρχιμανδρίτα Ράλλυ Σπριντ.

Διοργανωτής του αγώνα θα είναι ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Πάφου μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ) και ο αγώνας σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχουν κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου προσμετρά στην προκήρυξη του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που χορηγεί η Honda Galatariotis Eni.

Κύριος χορηγός του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Αρχιμανδρίτας είναι η Psaltis Auto Parts οι μπαταρίες Exide και η Comline Auto Parts. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε χωμάτινη επιφάνεια σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα συνολικής απόστασης 2,5 χλμ.

Στον αγώνα θα γίνουν αποδεκτά αυτοκίνητα που έχουν αναγνωρισμένο homologated σύμφωνα με τον Δ.Α.Κ. και την προκήρυξη του πρωταθλήματος ταχύτητας.

Το Αρχιμανδρίτα Ράλλυ Σπριντ πέραν από το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας θα προσμετρά και στα Τοπικά έπαθλα των Λεσχών μελών της ΚΟΑ όπως αυτά έχουν εγκριθεί για την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Αλυτάρχης του αγώνα είναι ο Γιώργος Μιχαόλας και δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται αποδεκτές στο όνομα του μέχρι και την 12 το μεσημέρι την Τρίτη 23 Μαρτίου με αποστολή μόνο με το Akis Express.

Σύμφωνα δε με τους κανονισμούς απαγορεύονται να γίνουν δοκιμαστηκά στην περιοχή πριν από τον αγώνα με ποινή αποκλεισμού. Αναγνωριστικό πέρασμα θα επιτραπεί στους συμμετέχοντες μόνο το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 μεταξύ των ωρών 14:00 και 15:30 με βάση τους Εθνικούς Κανονισμούς αγώνων ταχύτητας.

Σύμφωνα δε με τον λογαρισμό του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Πάφου στο facebook το ενδιαφέρων για συμμετοχές ξεκίνησε και έχουν μάλιστα δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή πέντε πληρώματα οι Μιχάλης Σοφοκλέους, Κώστας Κωσταντίνου, Σωκράτης Σωκράτους , Μάριος Τίλλευ και Μάριος Ζάκος.

Περισσότερα για τον εναρκτήριο αγώνα θα σας δώσουμε και σε επόμενες μας αναφορές  

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,033ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -