Αρχίζει το Ράλι Τίγρης σήμερα στη Λεμεσό

- Advertisement -

Τα βλέμματα όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Κύπρου είναι στραμμένα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό όπου θα πραγματοποιηθεί ο διήμερος αγώνας Ράλι Τίγρης.

Το Ράλι Τίγρης διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι και αυτό που απομένει είναι να δούμε ποιος θα είναι ο θηριοδαμαστής.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Ανδρέα Πικκή και θα ξεκινήσει στις 14:30 από το χώρο του MyMall στη Λεμεσό όπου θα γίνει αύριο και ο τερματισμός. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το αργηγείο του αγώνα με το χώρο ανασυγκρότησης και το σέρβις.

Συνολικά 23 πληρώματα έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα ριχθούν στην μάχη τόσο για τη νίκη στην γενική κατάταξη αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Αναλυτικά το σημερινό χρονοδιάγραμμα είναι:

Από τη λίστα συμμετοχών ξεχωρίζουν οι δυό προηγούμενοι νικητές στο Ράλι Φοινικούδων και στο Ράλι Ανατολικό Σαφάρι οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας με τον Στέλιο Ηλία και ο Σίμος Γαλαταριώτης με τον Αντώνη Ιωάννου που τρέχουν με αυτοκίνητα VW Polo GTi R5 και συγκαταλέγονται στα φαβορί για τη νίκη.

Με αυτοκίνητα προδιαγραφών R5 τρέχουν και οι Παναγιώτης Γιάγκου με τον Παναγιώτη Κυριάκου σε ένα Hyundai I20.

Αξιόλογες συμμετοχές στον αγώνα είναι αυτές των περσινών πρωταθλητών Πέτρου Παντελή και Κύπρου Χριστοδούλου που τρέχουν με Mitsubishi Lancer Evo X, του Σταύρου Αντωνίου με τον Δημήητρη Πιερή επίσης με  Mitsubishi Lancer Evo X καθώς και του Σάββα Σάββα με τον Ανδρέα Παπανδρέου που επανέρχονται στην ενεργό δράση μετά από απουσία σχεδόν 12 μηνών και θα τρέξουν με Mitsubishi Lancer Evo ΙX.

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρων συγκεντρώνει και η δικήνητη κατηγορία με πολύ αξιόλογες συμμετοχές. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες στον αγώνα είναι:

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -