Αρκετά ψηλό το επίπεδο συμμετοχών στοRally Liepāja

- Advertisement -

Συνολικά 48 πληρώματα θα λάβουν μέρος ανάμεσα τους και το κυπριακό πλήρωμα Σίμος Γαλαταριώτης / Αντώνης Ιωάννου με VW Polo GTi R5.

Το ενδιαφέρον για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλι της FIA από οδηγούς και ομάδες παραμένει ισχυρό με 42 πληρώματα να έχουν εγγραφεί για τους βαθμούς στα διάφορα πρωταθλήματα του ERC στοRally Liepāja, που είναι προγραμματισμένο να γίνει 14-16 Αυγούστου.

Ο διοργανωτής του Rally Liepāja η RA Events έχει προσελκύσει μια είσοδο 48 αυτοκινήτων για το διεθνές τμήμα της διοργάνωσης, με 20 πληρώματα να διαγωνιστούν σε κορυφαία αυτοκίνητα Rally2.

Οι Σίμος Γαλαταριώτης με τον Αντώνη Ιωάννου από προηγούμενη τους συμμετοχή στο Ράλι της Ρώμης το 2018

Ανάμεσα σε αυτά και  οι πρωταθλητές Κύπρου Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα είναι παρών στον αγώνα με το VW Polo GTi R5 που θα φέρουν τον αριθμό 20 στο πλαινό μέρος του αγωνιστικού

Επιπλέον, η κατηγορία ERC2 για αυτοκίνητα παραγωγής  περιλαμβάνει οκτώ συμμετοχές, ενώ το ERC3, για αυτοκίνητα Rally4 και Rally5 θα έχει 15 πληρώματα.

Το πρωτάθλημα δύο επιπέδων ERC Junior προσέλκυσε 23 εξαιρετικά εντυπωσιακές συμμετέχοντες με 10 πληρώματα να αγωνιστούν στο ERC1 Junior και 13 στο ERC3 Junior που υποστηρίζεται από την Pirelli.

Οι Oliver SOLBERG, (LVA), Aaron JOHNSTON, (GBR), Volkswagen Polo GTI R5, Sports Racing Technologies, podium ambiance during the 2019 European Rally Championship ERC Liepaja rally, from may 24 to 26, at Liepaja, Lettonie – Photo Gregory Lenormand / DPPI

Συνολικά, 20 χώρες εκπροσωπούνται στη λίστα συμμετοχών, η οποία είναι διαθέσιμη κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Λίστα συμμετοχών Rally Liepaja 2020

Αναλύοντας τους αριθμούς των συμμετοχών από τα 48 συνολικά που έχουν δηλώσει ενδιαφέρων τα 42 (87,5%) έχουν εγγραφεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA.
Συνολικά 20 οδηγοί είναι επιλέξιμοι για το κορυφαίο πρωτάθλημα ERC1 για αυτοκίνητα Rally2.
Η κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής ERC2 έχει προσελκύσει οκτώ συμμετέχοντες που η κάθε μια από αυτές παρουσιάζει το ξεχωριστό δικό της ενδιαφέρων.

Οι συμμετέχοντες στην ERC3 θα είναι μεταξύ 15 πληρωμάτων από τους οποίους οι 13 τρέχουν και για το ERC3 Junior. Συνολικά 10 είναι τα πληρώματα που θα τρέξουν για το ERC

ΠΗΓΗ: ERC.com

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,749ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -