Αρτεμίου, Γρηγορίουκαι Πανάου οι νικητές στα Χολετριά

- Advertisement -

Εναρκτήριο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος ΚΟΦΑ 4Χ4.

Όπως προαναφέραμε σε προηγουμενος μας κείμενο με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος 4Χ4 για το 2021 της Κυπριακής Ομοσπονδιας Αυτοκινήτου , Μέλους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και περιλαμβανεται στο εγγεκριμενο Καλενταρι του 2021, και διοργανώθηκε απο το Σωματειο ΚΟΦΑ 4Χ4 .

Στην κατηγορία Extreme K1 απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Κύρος Αρτεμίου με σύνολο ποινής 590 βαθμούς από τις τρείς συνολικά ειδικές δοκιμασίας που περιλάμβανε ο αγώνας. Στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Σπύρος Δρουσιώτης με τον Αυγουστίνο Ράσπα να πλασάρεται στην Τρίτη θέση της κατηγορίας.

Ο Ηρόδοτος Γρηγορίου επικράτησε στην κατηγορία Κ1 με σύνολο ποινής 1160 πόντους με τον Μιχάλη Γρηγορίου να τερματίζει δεύτερος και ο Χρίστος Καλλίτσης να συμπληρώνει την τριάδα.

Η κατηγορία Κ2 συγκέντρωσε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρων με 7 συνολικά συμμετοχές από τις οποίες οι δυό ήταν αρχάριοι. Νικητής αναδείχθηκε ο Κύρος Πανάου που συγκέντρωσε συνολικά 660 βαθμούς ποινής με δεύτερο τον Μάριο Μιχαήλ και τον Σπύρο Σπύρου να συμπληρώνει την τριάδα.

Αναλυτικά στον πίνακα αποτελεσμάτων φαίνεται η βαθμολογία του κάθε οδηγού στο πέρασμα του από την δοκιμασία η κατάταξη του στο τέλος του αγώνα και οι βαθμοί για το πρωτάθλημα

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,742ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -