AUTOBEST 2014: Οι πέντε φιναλίστ για το βραβείο

- Advertisement -

Το Chevrolet Trax, το Hyundai i10, το Ευρωπαϊκό Mitsubishi Space Star, το Nissan Note και το Peugeot 2008 είναι οι πέντε φιναλίστ για το βραβείο AUTOBEST 2014, που απονέμει εδώ και 12 χρόνια ο η 2η μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιτροπή αξιολόγησης της Ευρώπης.

Η Επιτροπή αξιολόγησης θα κάνει την τελευταία αξιολόγηση και την ψηφοφορία της στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και θα ανακοινώσει το νικητή στις 15 Δεκεμβρίου.

©2013FOTOMAN

Η επιτροπή αξιολόγησης του Autobest κατά τη διάρκεια της δοκιμής του Hyundai i10. Ανάμεσα σε αυτούς και ο συνάδελφος Πέτρος Σουτζής από τα ιδρυτικά μέλη του Autobest 

Στις 28 και 29 Νοεμβρίου η Επιτροπή του AUTOBEST θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις δοκιμών NAVAK, κοντά στο Βελιγράδι της Σερβίας, για τις τελευταίες δοκιμές των πέντε αυτοκινήτων.

DAN VARDIE AUTOBEST FOUNDER

Ο Dan Vardie, ιδρυτής του AUTOBEST

«Εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια διενεργούμε μία από τις πιο σχετικές και περίπλοκες δοκιμές στο χώρο του εξειδικευμένου τύπου. Ο κάθε κατασκευαστής που παρευρίσκεται σε αυτές τις δοκιμές έχει προσέξει την υψηλή ποιότητα των εγκαταστάσεων του NAVAK και την επαγγελματική προσέγγιση των μελών της Επιτροπής», δήλωσε ο Ilia Seliktar, Πρόεδρος της Επιτροπής του AUTOBEST.

Chevrolet Trax

Chevrolet-Trax

Mitsubishi Space Star

mitsubishi-spacestarNissan Note

Nissan-NotePeugeot 2008

 

Peugeot-2008

Παράλληλα η επιτροπή του AUTOBESΤ ανακοίνωσε τα 4 από τα 8 ξεχωριστά βραβεία που απονέμει, το MANBEST 2013,  DESIGNBEST 2013, ECOBEST 2013, SMARTBEST 2013. Τα φετινά βραβεία SAFETYBEST, TECHNOBEST, COMPANYBEST και SPORTBEST θα ανακοινωθούν στα μέσα Δεκεμβρίου, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του νικητή AUTOBEST 2014.

MANBEST 2013

Ralph Speth JLR

Το βραβείο «MANBEST 2013» θα απονεμηθεί στον Δρ. Ralph Speth. Η Επιτροπή ψήφισε ομόφωνα τον CEO της Jaguar και της Land Rover (JLR) για την επιτυχημένη του στρατηγική, η οποία ενισχύει την εικόνα και τις πωλήσεις των αυτοκινήτων των δύο εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Η χρονιά αυτή ήταν μια από τις καλύτερες στην ιστορία της Jaguar και της Land Rover. «Ο Δρ. Speth είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στελέχη που έχουμε στην βιομηχανία. Κάτω από την καθοδήγησή του, η JLR μετατράπηκε από μια εταιρεία με πολλά προβλήματα σε ένα θαύμα της αυτοκινητιστικής βιομηχανίας. Απέδειξε ότι τόσο η Jaguar όσο και η Land Rover έχουν μεγάλες προοπτικές με εξαιρετικά ανταγωνιστικά μοντέλα και σχεδίασε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που απέφερε εκπληκτικά κέρδη», θεωρεί ο Dan Vardie, ιδρυτής του AUTOBEST.

DESIGNBEST 2013

Ian-Callum-Jaguar

O Ian Callum, διευθυντής σχεδιασμού της Jaguar εξελέγη «DESIGNBEST 2013». Η Επιτροπή εντυπωσιάστηκε από το τελευταίο δημιούργημά του, το F-TYPE. Ένα σπορτ αυτοκίνητο, που ανταποκρίνεται στις σχεδιαστικές αξίες της Jaguar, με όμορφες γραμμές και απλότητα στο σχήμα. Το βραβείο αποτελεί φόρο τιμής στο έργο του που αφοσιώθηκε στο να επανατοποθετήσει την σχεδιαστική γλώσσα της Jaguar, παρουσιάζοντας μια νέα ερμηνεία της μοναδικής ιστορίας της βρετανικής φίρμας.

ECOBEST 2013

fiat_panda_CNG

Το βραβείο «ECOBEST 2013» απονέμεται στο πρόγραμμα Fiat CNG, το οποίο υλοποιεί μια πιο απλή λύση, οικονομικά προσιτή και με λιγότερους ρύπους από οποιοδήποτε άλλο καύσιμο. Η πρακτικότητά του το καθιστά ως μια βιώσιμη και αξιόπιστη τεχνολογία, εύκολη στην εφαρμογή. Η Fiat απέδειξε ότι το CNG αποτελεί μια απλή λύση που διατίθεται σχεδόν παντού. Αν διαγωνιστεί με οποιαδήποτε άλλη οικολογική τεχνολογία και κάτω από όποια ορθολογική ανάλυση, μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως η πρώτη επιλογή.

SMARTBEST 2013

Chevrolet-MyLinkΤο Chevrolet MyLink είναι ο νικητής του «SMARTBEST 2013», ένα βραβείο που παρουσιάστηκε πέρσι, για πρώτη φορά στον Ευρωπαϊκό εξειδικευμένο τύπο. Χάριν στην πρωτοποριακή, απλή και οικονομικά προσιτή τεχνολογία, όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική ή ειδησεογραφικά προγράμματα, μιλούν σε φίλους ή στην οικογένεια ενώ οδηγούν. Το MyLink της Chevrolet επέφερε μέσω ενός smartphone όλες τις δυνατότητες πληροφορικής και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο, μέσω του συστήματος πλοήγησης, ακόμη και αν βρίσκεσαι μίλια μακριά από τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό.Τα φετινά βραβεία SAFETYBEST, TECHNOBEST, COMPANYBEST και SPORTBEST θα ανακοινωθούν στα μέσα Δεκεμβρίου, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του νικητή AUTOBEST 2014.

Ο Οργανισμός AUTOBEST αποτελεί την μοναδική διεθνή ανεξάρτητη επιτροπή αξιολόγησης που επικεντρώνεται στα αυτοκίνητα που παρουσιάζουν την καλύτερη αγοραστική πρόταση που διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές. Για να κερδίσει το βραβείο AUTOBEST, ένα αυτοκίνητο πρέπει να αποτελεί την καλύτερη πρόταση για τον μέσο πελάτη. Η τιμή, το δίκτυο σέρβις, η διάθεση ανταλλακτικών και η πολυχρηστικότητα είναι μερικά από τα πιο σημαντικά κριτήρια στη διαδικασία ψηφοφορίας. Ο σχεδιασμός και τα γκάντζετ υψηλής τεχνολογίας περιλαμβάνονται στα κριτήρια της ψηφοφορίας. Ο Οργανισμός χρησιμοποιεί ένα διαφανές σύστημα ψηφοφορίας με ένα πολύπλοκο πλέγμα 13 κριτηρίων που καθορίζει το νικητή. Μετρώντας 12 χρόνια παρουσίας, η φιλοσοφία του «AUTOBEST» για την καλύτερη αγοραστική πρόταση καθίσταται ακόμη πιο σημαντική σήμερα, παρά πριν από μια δεκαετία, λόγω της συρρικνούμενης ευρωπαϊκής αγοράς. Η Επιτροπή του AUTOBEST δίνει επίσης σημασία στις προσπάθειες της αυτοκινητιστικής βιομηχανίας. Οι επενδύσεις, οι νέες θέσεις εργασίας για τον κόσμο στην περιοχή που καλύπτει ο Οργανισμός, οι επενδύσεις σε οικολογικές πρωτοβουλίες, η στήριξη διαφορετικών περιοχών της Ευρώπης ελέγχονται και αξιολογούνται προσεκτικά από την Επιτροπή.
Για φέτος τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του AUTOBEST προέρχονται από 15 ευρωπαϊκές χώρες, εκπροσωπώντας μια αγορά πέραν των 300 εκατομμυρίων ανθρώπων. Το κάθε μέλος της Επιτροπής είναι εξέχων δημοσιογράφος στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο AUTOBEST είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανεξάρτητη Επιτροπή Αξιολόγησης στην Ευρώπη.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -