
Δείχνει με τον πιο υποδειγματικό τρόπο ότι είναι οδηγός μεγάλης εμβέλειας ο Nasser Al Attiya. Δεν ξεχωρίζει καθόλου την επιφάνεια της ε.δ. και κάνει τα δικά του σε κάθε πέρασμα.
Φανταστικός στο δεύτερο πέρασμα από την Άλασσα στα 22.84 χλμ ε.δ ¨εβαλέ” του 2ου στην ε.δ Al Kuwari δευτερόλεπτο και κάτι στο χιλιόμετρο. Ναι καλά διαβάσατε +25.7 ανεβάζοντας και την διαφορά στην γενική κατάταξη στα +1:18.5. Κανείς από τους ανταγωνιστές του οδηγούς για το πρωτάθλημα της Μέσης Ανατολής δεν δείχνει να έχει τα φόντα να τον ανταγωνιστή και ο στόχος του για επισφράγηση του 10ου τίτλου στην καριέρα του στη Μέση Aνατολή θα πρέπει να θεωρείται πέρα για πέρα σίγουρη.
Ταχύτατος και ο δικός μας πρωταθλητής Chips με τους Δημοσθένους, Αντωνίου, Κυριάκου, Παντελή και Παφίτη να γράφουν χρόνους στη δεκάδα
Εκτός αγώνα στο δεύτερο επαναλαμβανόμενο γύρο του πρωινού προστέθηκαν οι Yazeed Al Rajhi και o Zaid Dahshan καθώς και ο Πρόδρομος Προδρόμου στο 2ο πέρασμα από την ε.δ. του Καλού Χωριού.