Cyprus Rally Ε.Δ. 9 Κόρνος 2: Εντυπωσιακός ο Al Attiya

- Advertisement -

Κέρδισε και την τελευταία ε.δ. της ημέρας ο Nasser Al Attiya και κατευθύνεται στη Λευκωσία για το Σέρβις και την ξεκούραση μέχρι αύριο το πρωί που θα ριχθεί και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Εντυπωσιακός ο οδηγός από το Κατάρ στο δεύτερο πέρασμα από τις 4 επαναλαμβανόμενες ε.δ. πρόσφερε θέαμα στους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις ε.δ. Μπορεί η πρώτη θέση να έχει κλειδωθεί αλλά συνεχίζεται η “σφαγή” για τη 2η θέση γενικής ανάμεσα στους Al Qassimi και Al Kuwari, με το δεύτερο να αντέχει την πίεση και να κρατά πίσω του στη γενική κατάταξη τον Al Qassimi στα +11.6.

Πρώτος Κύπριος παραμένει ο Chips ακολουθούμενος από το Σταύρο Αντωνίου που πέρασε στη 2η θέση και τον Κυριάκο Κυριάκου στη 3η. Στο δεύτερο πέρασμα από το Κόρνο ο νεαρός Δημοσθένους έχασε αρκετό χρόνο και γλύστρησε πλέον στην 4η θέση ανάμεσα τον Κυπριακών πληρωμάτων και στην 8η γενικής καταταξης

Θα επανέλθουμε σύντομα με αναλυτικό ρεπορταζ την ημέρας.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -