Δεν αναλαμβάνει καθόλου ρίσκα ο Tanak

- Advertisement -

Καθώς απομένει το δεύτερο πέρασμα από την ειδική διαδρομή Elva 2 για να ολοκληρωθεί η σημερινή μέρα του Ράλι Εσθονίας 4ου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2020 ο περσινός πρωταθλητής Ott Tanak συνεχίζει να βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα.

Με διαφορά κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα μετά από μια ετυπωσιακή εμφάνιση παραμένει ο συμπαίκτης τους  Craig Breen, με το 6 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να παραμένει τρίτος μετά από την αποχώρηση του Neuville στην SS8.

O Elfyn Evans εξακολουθεί να είναι τέταρτος και νοιώθει πλέων την απειλή από τον Kale Rovanpera που συνεχώς μειώνει την διαφορά. Την εξάδα συμπληρώνει ο Ιάπωνας Takamoto Kasuta.

Ο Εσθονός Tanak θέλει να ολοκληρώσει την μέρα στην κορυφή και δεν αναλαμβάνει ρίσκα « Είμαστε πολύ προσεκτικοί πρέπει να ολοκληρώσουμε την μέρα με ασφάλεια» δήλωσε με το πέρας της SS10.

Από την δική του πλευρά ο Craig Breen που ήταν γρηγορότερος από τον Tanak στην ειδική κατά 0,7 δευτερόλεπτα ανάφερε: « Είναι πολύ διασκεδαστικό να οδηγό το αυτοκίνητο και να το νοιόθω χωρίς να σκέφτομαι τίποτα. Το αυτοκίνητο μπαίνει από μόνο του στο δικό του ρυθμό και απολαμβάνουμε το κάθε χιλιόμετρο».

Περισσότερα σε λίγο

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -