Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τον Nico Müller στο DTM

- Advertisement -

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένας που μπορεί να τον σταματήσει, όπως πριν από μια εβδομάδα στον ίδιο χώρο, ο ηγέτης του βαθμολογικού πίνακα  στο DTM Nico Müller με τον Abt Audi δημοσίευσε τον ταχύτερο χρόνο εξασφαλίζοντας την Pole position για τον πρώτο από τους δυό αγώνες στο Lausitzring.

Χθες στις δύο ελεύθερες προπονήσεις στη διαμόρφωση μακρύτερου κομματιού στην πίστα του Lausitzring σημείωσε χρόνος στα 1m36.904s σε καυτές συνθήκες ενώ ταχύτερος ήταν και στα δεύτερα δοκιμαστηκά. Σήμερα σε βρεγμένη πίστα είχε και πάλι το πάνω χέρι σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.57.822 με δεύτερο ταχύτερο το Rene Rast με +0.038 αν καιπάτησε και γρασίδια που χρειάστηκε κάποιο χρόνο για να καθαρίσει την γραμμή του.

Η υπεροχή των Audi ήταν εμφανής καθώς οι Robin Frijns και Mike Rockenfelle ακολουθούν στις επόμενες θέσεις και συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα.

Θυμίζουμε ότι ο Robin Frijns είχε πετύχει διπλή pole position στον αγώνα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Από την πλευρά των BMW ταχύτερος στην Πέμπτη θέση ο Marco Wittmann  ακολουθούμενος από ακόμη τρία αυτοκίνητα της βαυαρικής μάρκας. Οι οδηγοί από την μάρκα με έδρα το μόναχο Lucas Auer, Philipp Eng και Sheldon van der Linde συμπληρώνουν την πρώτη οκτάδα στην κατάταξη. Να τονιστεί ότι Sheldon van der Linde, Lucas Auer και Philipp Eng στη χθεσινή δεύτερη πρακτική κατατάχθηκαν μεταξύ των πρώτων έξι.

Την πρώτη δεκάδα στην σημερινή προκριματική διαδικασία συμπληρώνουν οι Loic Duval και Ferdinand Habsburg με τα Audi RS5 Turbo DTM 2020.

O Robert Kubica, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μια υγρή πρακτική στο Spa νωρίτερα αυτό το μήνα δεν μπόρεσε να επαναλάβει αυτούς τους ηρωισμούς και προκρίθηκε στην 14η θέση

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -