Διαμορφώνεται η σειρά ERC Junior

- Advertisement -

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι του 2019 που θα περιλαμβάνει οκτώ συνολικά αγώνες ανάμεσα τους και το Ράλι Κύπρος 27-29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την άνοιξη από τη Νήσο Αζόρες στην Πορτογαλία.

Ο ενθουσιασμός συνεχίζει να κτίζεται στο ERC FIA με πέντε εξαιρετικά ελπιδοφόρα ταλέντα να έχουν ανακοινώση την συμμετοχή τους να ακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα μέχρι στιγμής και την προοπτική να ακολουθήσουν περισσότερα πριν από τον εναρκτήριο αγώνα.

Ανάμεσα σε αυτούς που επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους είναι ο νεαρός συμπατριώτης μας Αλέξανδρος Τσουλόφτας και ο Mattias Adielsson που θα λάβουν μέρος στο ERC1 Junior, κατηγορία για τους νέους αστέρες σε αυτοκίνητα R5, ενώ οι Sindre Furuseth, Efren Llarena και Catie Munnings θα αποδείξουν το ταλέντο τους στο ERC3 Junior, το οποίο καλύπτει το Pirelli με αυτοκίνητα προδιαγραφών R2.

Οι νέοι οδηγοί του ERC θα μετράνε τις καλύτερες βαθμολογίες τους από έξι αγώνες (τρία σε άσφαλτο και τρία σε χώμα) με τους πρωταθλητές οδηγούς κάθε κατηγορίας να παίρνουν ως βραβείο συμμετοχή σε αυτοκίνητα R5 την επόμενη χρονιά.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -