Δοκιμές με την Aprilia RS-GP θα κάνει ο Dovizioso στο Jerez

- Advertisement -

Ο Ιταλός αναβάτης Andrea Dovizioso θα λάβει μέρος σε τριήμερες δοκιμές στην πίστα του Jerez τον Απρίλιο καθώς θα αξιολογεί την πολύ βελτιωμένη Aprilia RS-GP.

Ως γνωστό ο Ιταλός αναβάτης τρείς φορές δευτεραθλητής του πρωταθλήματος MotoGP δεν θα αγωνιστεί φέτος μετά από την λήξη του συμβολαίου του με την Ducati στο τέλος του 2020.

Θα επιστρέψει πίσω στην ενεργό δράση σε κορυφαία μηχανή 12 με 14 Απριλίου για να την αξιολογήση και γιατί όχι και να βρεθεί και πάλι στο πρωτάθλημα.

Η Aprilia και ο Aleix Espargaro έκλεψαν τα πρωτοσέλιδα από τις τελευταίες δοκιμές στο Κατάρ δέκα μόνο μέρες πριν από την έναρξη της φετινής χρονιάς καθώς η RS-GP του 2021 παρουσίασε σοβαρή ανταγωνιστικότητα ολοκληρώνοντας τις δοκιμές με τον εκτό ταχύτερο χρόνο. Τώρα ο Dovizioso θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την Aprilia με την πιθανότητα να γεμίσει το κενό της ομάδας ως δοκιμαστής αναβάτης ή ακόμη και να πάρει μια θέση πλήρους απασχόλησης στο MotoGP για μια ακόμη φορά.

Ο Massimo Rivola CEO της Aprilia Racing δήλωσε: «Ηταν χαρά μου να καλέσω τον Andrea, για τις δοκιμές στο Jerez. Τις μέρες αυτές θα γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο στην πίστα. Δεν είναι ένας «δοκιμαστικός γάμος» αλλά μια εύκαιρία να κάνει μερικούς γύρους μαζί μας χωρίς καμιά δεσμευτική συμφωνία για το μέλλον.Γνωρίζουμε πολύ καλά όλες τις ιδιότητες του  Dovizioso και η συμβολή του έστω και για μια μόνο δοκιμασία θα είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Από την πλευρά του ο Andrea Dovizioso δήλωσε: « Είμαι ευχαριστημένος από το ενδιαφέρων της Aprilia  και όταν μιλήσαμε για την δυνατότητα να κάνουμε αυτή τη δοκιμή δέχθηκα ευχαρίστως τη πρόσκληση να είμαι σε θέση να οδηγήσω μια μοτοσικλέτα του MotoGP και να μείνω σε φόρμα, δίνοντας στους μηχανικούς τα σχόλια μου. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω την Aprilia για αυτή την ευκαιρία»

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,033ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -