Δράμα για τους Lukyanuk και Pieniazek στην κορυφή ο Gryazin

- Advertisement -

Άσχημα ξεκίνησε η μέρα του PZM Ράλι Πολωνίας, προτελευταίου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι για τους Alexey Lukyanuk και Lukasz Pieniazek που τέθηκαν από νωρίς εκτός μάχης μετά από συντριβή.

Ο πρωτοπόρος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αποχώρησε στην ειδική διαδρομή 3 Swietaino μόλις στα 2.18 χιλιόμετρα της διαδρομής μετά από μεγάλη πρόσκρουση που είχε που του προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην ανάρτηση του και στον πίσω δεξιό τροχό του Ford Fiesta R5. Οι Lukyanuk και ο συνοδηγός του Alexey Arnautov δεν έπαθαν τίποτα από το ατύχημα.

Ο Ρώσσος οδηγός έδινε μάχη για την πρώτη θέση με το FIA ERC Junior, κάτω τον 28 πρωτοπόρο Nikolay Gryazin, ο οποίος τώρα κατέχει ένα πλεονέκτημα 9,7s από τον ERC Junior κάτω των 27 φινλανδό Jari Huttunen που είναι στην δεύτερη θέση γενικής.

Σε συνδυασμό με το ατύχημα που είχε και ο Łukasz Pieniążek της Printsport, που κτύπησε και αυτός σε ένα δέντρο ενώ ήταν στην 4η θέση σε μια αριστερή φουρκέτα μετά από μόλις 400 μέτρα στην ειδική ο Chris Ingram είναι τώρα τρίτος, 36,5s πίσω από τον Gryazin.

Ο Γερμανός Fabian Kreim, πρωτοπόρος του πρωταθλήματος U28, βρίσκεται πίσω στην τέταρτη με διαφορά 3.9, ενώ το νέο ταλέντο της SKODA Polska Motorsport Miko Marczyk είναι πέμπτος.

Περισσότερα νέα από τον αγώνα στην Πολωνία που προβλέπεται άκρως συναρπαστικό στην συνέχεια.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -