Δύο εκατομμύρια Dacia Duster κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο

- Advertisement -

Το Duster πολύ γρήγορα έγινε ένα εμβληματικό μοντέλο τόσο για τη Dacia όσο και για ολόκληρη τη βιομηχανία. Από το 2010, το μοντέλο γνώρισε μια τεράστια εμπορική επιτυχία με δύο εκατομμύρια πωλήσεις σε πάνω από εξήντα χώρες. Ενώ η αγορά των SUV ανθεί, τα περισσότερα μοντέλα είναι πολύ ακριβά και εξελιγμένα. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το Duster. Κομψό, ικανό για κάθε διαδρομή και σε συγχρονισμό με τις τάσεις της κοινωνίας, είναι ακριβώς αυτό που αναζητούν οι άνθρωποι. Πλήρως εξοπλισμένο με ότι θα ήθελε να έχει στη διάθεση της μια σύγχρονη οικογένεια σε μια προσιτή τιμή.

Οι πελάτες του Duster είναι όλοι διαφορετικοί καθώς βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τα απαραίτητα, για αυτούς, θεωρούνται τρόπος ζωής. Ωστόσο, εδώ είναι μερικά περίεργα γεγονότα που ίσως δεν γνωρίζετε:

Μεταξύ όλων των αγορών, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει υψηλότερο ποσοστό γυναικών που αγοράζουν Dacia Duster σε σύγκριση με τους άνδρες. Η Τουρκία έχει τη νεότερη ομάδα αγοραστών Duster (42 ετών κατά μέσο όρο) που είναι επίσης κυρίως οικογένειες. Στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Ιταλία, οι άνθρωποι αγαπούν την ύπαιθρο: το 23% λατρεύει το περπάτημα και την πεζοπορία, το 12% λατρεύει το ποδήλατο και το 9% τα ταξίδια. Σε αυτές τις ίδιες πέντε χώρες, το 44% των πελατών ζει σε αγροτικές περιοχές, το 30% σε μικρές πόλεις, το 10% σε μεσαίες/μεγάλες πόλεις και το 11% σε προαστιακές περιοχές.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αγοράζουν οχήματα Duster είναι η τιμή τους (56%), ο σχεδιασμός του (20%) ή λόγω αφοσίωσης στη μάρκα (16%). Παράλληλα, το Duster χρησιμοποιείται σε διάφορες χώρες σαν αστυνομικό αυτοκίνητο, αστυνομικό ή στρατιωτικό όχημα. Με λίγα λόγια, το Duster, έχει υιοθετηθεί από κάθε είδους κρατικές υπηρεσίες και μεγάλες εταιρείες. Ένα μοντέλο που έχει κερδίσει περισσότερα από 40 βραβεία από την ημέρα κυκλοφορίας του στη αγορά.

Το μοντέλο παρουσιάζεται και στην Κυπριακή αγορά με κινητήρες 1.0 και 1.3 λίτρων βενζίνης και 1.5 λίτρων πετρελαίου σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τιμή που ξεκινά από τις 16,500 ευρώ.

Τα μοντέλα της DACIA – Sandero, Sandero Stepway και Duster βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -