Ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα ο Breen στην Τουρκία

- Advertisement -

O Craig Breen της Citroen Racing ελπίζει να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στον ερχόμενο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι στην Τουρκία που θα γίνει 13-16 Σεπτεμβρίου.

Ο Ιρλανδός οδηγός αντιμετώπισε πρόωρα προβλήματα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες και δεν μπόρεσε να δείξει την πραγματική του προσφορά στο C3 World Rally Car.

Είναι απογοητευμένος που δεν είχα μια καθαρή εκκίνηση στους αγώνες με χωμάτινη επιφάνεια και είπε: “Ο στόχος μας είναι πραγματικά να περάσουμε από το εναρκτήριο άνοιγμα του σκέλους χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να είμαστε εκεί, στον αγώνα και καλά τοποθετημένοι για το υπόλοιπο.”

Τα δράματα του Breen άρχισαν στην Πορτογαλία τον Μάιο, όταν βύθισε από την Τρίτη θέση γενικής στην όγδοή μετά από ένα σκασμένο λάστιχο. Πολλά προβλήματα στην Ιταλία κόστισαν ζωτικά δευτερόλεπτα πριν από την αλλαγή των τροχών και τα προβλήματα πίεσης καυσίμου μας έριξαν αρκετά πίσω στην κατάταξη στη Φινλανδία.

Η κακή του τύχη συνεχίστηκε και στον ασφάλτινο αγώνα του περασμένου μήνα στην Γερμανία, όταν μια καταρρακτώδης βροχόπτωση τον καθυστέρησε αφού οι αντίπαλοί του έβρισκαν ξηρές συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση η δυστυχία του Breen σήμαινε ότι ξεκινούσε την επόμενη μέρα κοντά ή στην κορυφή της σειράς εκκίνησης. Οδήγησε σε ολισθηρούς δρόμους δίπλα από καμία πιθανότητα να ξανακερδίσει το χαμένο χρόνο και έμενε πίσω στην τελική κατάταξη.

Ο Breen έχει μελετήσει τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Τουρκίας από τις πληροφορίες που τους έχουν δώσει οι διοργανωτές του νέου ανασχεδιασμένου αγώνα. Ο 28χρονος οδηγός έχει εντυπωσιαστεί με το συνδυασμό των δρόμων του αγώνα που θα έχει βάση το Marmaris.

“Είναι δύσκολο να λάβουμε οποιαδήποτε πραγματική πληροφορία από το πλάνο που καταγράφηκε από τον διοργανωτή σε ένα αυτοκίνητο παραγωγής”, δήλωσε. “Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όμως, η πορεία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, με μια καλή ποικιλία δρόμων, μερικά στενά, τεχνικά και τραχιά, άλλα πολύ πιο γρήγορα κομμάτια.”

Η αισιοδοξία του Breen αντανακλάται και από τις δηλώσεις του Pierre Budar, ο οποίος πιστεύει ότι ο αγώνας προσφέρει στο γάλλο κατασκευαστής μια καλή πιθανότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -