Ένα βιβλίο που αξίζει το κόπο να το πάρει ο κάθε ένας στα χέρια του

- Advertisement -

Στα χέρια μας βρίσκεται από σήμερα το βιβλίο « ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ» που αποτελεί κατάθεση ψυχής του φίλου και συνάδελφου Δημήτρη Γιόκκα.

Ένα βιβλίο για κάθε γίλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού που καταπιάνεται με την Ιστορία των αγώνων ταχύτητας από την αρχαία Ελλαδα μέχρι και την σύγχρονη εποχή.

Γίνεται αναφορά στους σπουδαιότερους ήρωες της πίστας από τον Διομήδη και τον Διοκλή μέχρι το Ayrton Senna και τον Michael Schumacher.

Φίλε Δημήτρη ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δημιούργημα σου και την παρακαταθίκη που αφήνεις για τους νεώτερους και για το ταξίδι που μας κάνεις στο παρελθών.

Πραγματικά νοιώθω περηφάνεια τόσο γιατί σε γνώρισα και σαν συνάδελφο και φίλο αλλά μέσα από αυτό σου το βιβλίο μας ταξιδεύεις και πάλι πίσω σε αποστολές που κάναμε μαζί στο Μονακό στην παρουσίαση μονοθεσίου της Renault που καθώς περπατούσαμε την διαδρομή της πίστας μιλούσαμε για τους θρύλους… Από την επίσκεψη μας στην πίστα του Spa τον αγώνα της F1 στην Ουγγαρία το 1996 από την επίσκεψη μας στο Μουσείο της Mercedes στην Στουτγκάρδη…

Αναμνήσεις αρκετές και από την στιγμή που δεν ξεθώριασαν οι μνήμες με το βιβλίο σου μας τις φρεσκάρεις και μας τις φέρνεις και πάλι στην επιφάνεια.

Δημήτρη για μια ακόμη φορά σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο σου και να έχεις την δύναμη να μας προσφέρεις και άλλα

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -