Ενδιαφέρων για το Extreme E δηλώνει η ομάδα X44 του Hamilton

- Advertisement -

Ακόμη μια ομάδα η X44 δηλώνει ενδιαφέρων για συμμετοχή στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Extreme E που θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2021.

Η νέα ομάδα ανήκει στον έξι φορές παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton.

Το όνομα της ομάδας του Βρετανού οδηγού είναι X44, με τον Hamilton να δηλώνει:

Θα είναι διασκεδαστικό να έχω διαφορετικό ρόλο από το να είμαι ο οδηγός της ομάδας. Ωστόσο, αυτό που είναι πιο ελκυστικό είναι ότι το Extreme E, όχι μόνο θα ευαισθητοποιήσει για ορισμένα από τα πιο κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, αλλά και θα κάνει κάτι για αυτό μέσω της συνεργασίας με τοπικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Για να προσθέσει:

Κάθε ένας από εμάς έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά και αυτό σημαίνει για μένα ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την αγάπη μου για τους αγώνες, μαζί με την αγάπη μου για τον πλανήτη μας, για να έχει θετικό αντίκτυπο.

Όπως έχουμε αναφέρει και προηγουμένοςτο νέο πρωτάθλημα με ηλεκτρικά SUV, το οποίο διοργανώνει ο Alejandro Agag, ο CEO της Formula E θα ξεκινήσει από το Ιανουάριο του 2021.

Η X44 γίνεται η όγδοη ομάδα που δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Extreme E μετά τις Andretti Autosport, HWA, Venturi, Abt Sportsline, Veloce, QEV Technologies, καθώς και την κορυφαία αμερικανική ομάδα Chip Ganassi Racing.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -