Εντυπωσιάζει ο Kalle Rovanpera

- Advertisement -

Έχουμε ήδη φτάσει στα μισά της τρίτης ημέρας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι 3 από τις 6 ειδικές διαδρομές.

Οι Kalle Rovanpera-Jonne Halttunen (Toyota Yaris WRC) έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες, αφού οδήγησαν ταχύτατα και σημείωσαν 3 ταχύτερους χρόνους, αυξάνοντας τη διαφορά από τους Ott Tanak-Martin Jarveoja (Hyundai i20 Coupe WRC) και Sebastien Ogier-Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC).

Καθώς το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021 βρίσκεται σε εξέλιξη στα μισά της σημερινής μέρας που περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές ο Kalle Rovanpera συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να ανοίγει την διαφορά από τους διώκτες του.

Φουριόζοι ξεκίνησαν την μέρα οι φινλανδοί Kalle Rovanpera – Jonne Halttunen με το Toyota Yaris σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στις τρείς ειδικές διαδρομές που έχουν γίνει με αποτέλεσμα να έχουν ανοίξει την διαφορά σε περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα από τον Ott Tanak.

Μετά από την ολοκλήρωση εννέα ειδικών διαδρομών οι Εσθονοί Ott Tanak – Martin Jarveoja με το Hyundai i20 WRC είναι στην δεύτερη θέση με διαφορά +21,9 . Πίσω από αυτούς είναι ο Sebastien Ogier με +15,4 από τον Εσθονό και +36,8 από τους ομόσταυλους του στην Τουότα.

Σταθερά στην τέταρτη θέση παραμένουν οι Dani Sordo – Candido Carrera με το Hyundai i20 Coupe WRC χωρίς να απειλούν αλλά και να απειλούνται.

Την πρώτη εξάδα στη γενική κατάταξη συμπληρώνουν οι Adrien Fourmaux και Gus Greensmith με τα Ford Fiesta WRC.

Από τους υπόλοιπους πρωτοκλασάτους οι Elfyn Evans και Thierry Neuvile έχουν ανεβεί στην 9η θέση και 14η θέση γενικής αντίστοιχα με τα Toyota Yaris WRC  και Hyundai i20 Coupe WRC.

Η σημερινή μέρα έχει φέρει αλλαγή στην κορυφή της κατάταξης του WRC2. Ο Νορβηγός Andreas Mikkelsen ξεπέρασε τον ομόσταυλο του Marco Bulacia αμφότεροι με Skoda Fabia Rally2 Evo. Τα δυό πληρώματα της Toksport βρίσκονται στην 7ην και 8η θέση γενικής αλλά νοιώθουν έντονα την πίεση από τους Evans – Martin.

Αλλαγή είχαμε και στην πρωτοπορία της WRC3 όπου επικεφαλής είναι πλέων οι Yohan Rossel – Alexandre Coria με το Citroen C3 Rally 2 που χθες ήταν στην 4η θέση της κατηγορίας.  Το πλήρωμα βρίσκεται και στην 10η θέση γενικής.

Τους ακολουθούν οι Chris Ingram, Kajetan Kajetanowicz, Emil Lindholm όλοι τους με Skoda Fabia Rally2 Evo.

Ταχύτερο ελληνικό πλήρωμα παραμένοι ο Γιώργος Κεχαγιάς- Μάριος Τσαούσογλου με το Skoda Fabia Rally2 Evo που κατέχουν την 5η θέση στην WRC3 και είναι και στην 19η θέση γενικής.

Στην επόμενη θέση γενικής είναι οι συμπατριώτες μας Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου με το Volkswagen Polo R5.

Για την ολοκλήρωση της σημερινής μέρας του αγώνα απομένουν τρείς ακόμη ειδικές διαδρομές ( Ελευθεροχώρι 1, Παύλιανη 2 και Ελευθεροχώρι 2)

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,699ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -