Επικεφαλής ο Γαλαταριώτης ατύχημα ο Τσουλόφτας

- Advertisement -

Σημαντικό προβάδισμα έχει δημιουργήσει ο Σίμος Γαλαταριώτης με την ολοκλήρωση του πρωινού σκέλους του εναρκτήριου αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι του 38th Tour of Cyprus που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΟΦΑ (Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου). Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 10:00 με την συμμετοχή 15 πληρωμάτων από το Nicosia Mall και η σημερινή μέρα περιλαμβάνει δυό επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές Καπουρά- Σπήλια και Κούρδαλι – Ασίνου.

Στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή οι περσινοί πρωταθλητές Σίμος Γαλαταριώτης – Αντώνης Ιωάννου με το VW Polo GTi R5 σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο και πέρασαν επικεφαλής του αγώνα. Δεύτερο ταχύτερο χρόνο σημείωσαν οι Πέτρος Παντελή με τον Κύπρο Χριστοδούλου με το Citroen DS3 R5 την στιγμή που ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας είχε μια άτυχη στιγμή.  Στην ειδική διαδρομή καθώς ήταν με μεγάλη ταχύτητα κτύπησε στην αριστερή πλευρά του βουνού με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να βρεθεί εκτός δρόμου στην δεξιά πλευρά σε γκρεμό με τον οδηγό και το συνοδηγό του Στέλιο Ηλία ευτυχώς να μην έχουν πάθει τίποτα αλλά έχουν τεθεί εκτός μάχης.

Τρίτο ταχύτερο χρόνο σημείωσαν οι Σταύρος Αντωνίου με τον Δημήτρη Πιερή με τον Mitsubishi Lancer Evo 9 που πέρασαν επικεφαλής της RC2.

Με την ίδια σειρά κάλυψαν και την δεύτερη ειδική διαδρομή και το τέλος του πρώτου Loop στο κοινοτικό γήπεδο Βυζακιάς βρήκε το Σίμο Γαλαταριώτη με προβάδισμα 1:25.07.

Στην 4η θέση βρίσκονται οι Γιώργος Παφίτης με τον Μάριο Βασιλείου με Mitsubishi Lancer Evo 9 ακολουθούμενος από τους Αντώνη Χειλημήντρη με τον Πάμπο Λαό στο Skoda Fabia R5. Την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν οι Σοφιανός Ρούσος με τον Κωσταντίνο Κωσταντίνου στο Mitsubishi Lancer Evo Χ.

Ο Ελισσαίος Γεωργίου με τον Ιάκωβο Καζάνκα είναι επικεφαλής στην κατηγορία RCS2 με τον Ζαχαρία Μανώλη με τον Κώστα Ευριπίδου να είναι στην πρωτοπορία της δικίνητης κατηγορίας RC4.

Εκτός αγώνα τέθηκαν στην 2η ειδική διαδρομή της μέρας Κούρδαλι – Ασίνου οι Πέτρος Πέτρου με τον Γιώργο Αλεξάνδρου με Mitsubishi Lancer Evo 7 και οι περσινοί πρωταθλητές της κατηγορίας RC2 Χρίστος Χριστοδούλου – Ευάγγελος Ξενοφώντος με το Subaru Impreza STi N15.

Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη με τους συμμετέχοντες να επαναλαμβάνουν το πρωινό loop.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -