Fuel Station για το μέλλον από τη Nissan

- Advertisement -

O κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων, η Nissan μας έχει δώσει την πρώτη γεύση από το όραμά της για το σταθμό καυσίμων της στο μέλλον σε συνδυασμό με τους καινοτόμους αρχιτέκτονες Foster + Partners.

Η πρακτική πίσω από το Gherkin στο Λονδίνο, για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα στα master-σχέδια, συμπεριλαμβανομένων και των Masdar City και τα κεντρικά γραφεία της μάρκας – όπως και τη Πανεπιστημιούπολη της Apple στην Καλιφόρνια.

Το teaser σε ένα 20 δευτερολέπτων βίντεο μας δίνει την προεπισκόπηση για το τελικό σχέδιο που θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2016.

Ο David Nelson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού, Foster + Partners είπε: «Καθώς κοιτάζουμε μπροστά στα επόμενα 10 χρόνια, στα αυτόνομα αυτοκίνητα, η τεχνητή νοημοσύνη και η μεγαλύτερη δυνατότητα διασύνδεσης θα έρθει με μεγάλη ταχύτητα, και αυτή είναι η δουλειά μας ως αρχιτέκτονες για να εμπνεύσουμε και να υποστηρίξουμε αυτή την αλλαγή.”

«Η πρόληψη αυτών των εξελίξεων και η ενσωμάτωση των τεχνολογιών να προσφέρει urbanites μια εντελώς απρόσκοπτη εμπειρία είναι ζωτικής σημασίας, αν θέλουμε να επιτύχουμε τη δημιουργία πόλεων που θα μας εξυπηρετήσουν.”

PressImage001_scene_v004_LandscapeΤο τρέιλερ, το οποίο διαθέτει το best-seller 100% ηλεκτρικό Nissan LEAF, μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/L27CYA2Tvl8.

Τον περασμένο μήνα, η Nissan ανακοίνωσε 7kW ασύρματη συσκευή φόρτισης που θα μπορούσε να φιλοξενήσει άνετα μια μέρα στην άλλη χρέωση για μια μεγαλύτερη μπαταρία – όπως 500 χλμ, 60 kW πακέτο που είναι σήμερα σε εξέλιξη στα  Έρευνας και Ανάπτυξης κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ατσούγκι στην Ιαπωνία.

Ο Richard Candler, Γενικός Διευθυντής, Προηγμένης Στρατηγικής Προϊόντων είπε: “Έχουμε ήδη στην πρώτη γραμμή της κινητικότητας μηδενικών εκπομπών από το 2010, και για εμάς αυτό το έργο είναι περίπου που εμπνέει τους ανθρώπους να έρθουν στο ταξίδι μαζί μας. Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, και διαπιστώνουμε ότι είναι παρά πολύ συναρπαστικό. Με την άνοδο των συνδεδεμένων πόλεων, υπάρχει η δυνατότητα για συστήματα τροφοδοσίας που θα κατασκευαστούν στην ίδια τη δομή της ημέρας με την ημέρα της ζωής. Οι ανεξάρτητες υποδομές θα μπορούσαν να είναι ένα πράγμα του παρελθόντος”

Αυτό ακολουθήθηκε από την 21η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP21) στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα, όπου η Nissan παρουσιάζει την ανάπτυξη ενός καινοτόμου οχήματος με σύστημα Grid και η πρόοδος της δεύτερης ζωής χρήσεις μπαταρίας που θα επιτρέπουν στους οδηγούς να λειτουργεί ως άτομο » ενεργειακών κόμβων «με την ικανότητα να αποθηκεύουν, χρησιμοποιούν ή να επιστρέψουν ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nissan, τις υπηρεσίες και τη δέσμευση της μάρκας στη βιώσιμη κινητικότητα, επισκεφθείτε www.nissan.eu

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -